torstai 30. heinäkuuta 2015

TSUPUKKA ON LOPETETTU

Kuva: Niki
En ole kuukauteen jaksanut päivittää blogiani joten päätin, että on aika panna kirjan kannet kiinni.
Aloitin blogini 2009 Jude Vihervaaran pyynnöstä. En osannut aloittaessani blogia edes hyvin käyttää tietokonetta. Työ tekijäänsä on kuitenkin opettanut ja voin väittää, että näiden vuosien aikana olen oppinut kaikenlaista. Olisin voinut ansaita blogillani mutta minua ei huvittanut pilata päiväkirjani ulkoasua rumilla mainoksilla.

Lopettamisen syynä on totaalinen uupumus. Päivätyöni on kaikin tavoin raskasta niin henkisesti kuin fyysisesti. Työpäiväni päätyttyä olen monta kertaa niin väsyksissä, että kun avain pitää laittaa ulko-oven lukkoon alan itkemään kun se tuntuu jo äärimmäiseltä voimanponnistukselta, mihin en enää pysty.

Vanhuus ei siis tule yksin ja minun pitäisi ymmärtää, että voimani ovat jo rajalliset. Minulla on oikeus olla väsynyt kun minua 40 vuotta nuoremmillakin on. Oma tarina on tietenkin se, että olen käynyt kolme isoa leikkausta läpi näiden bloggaus vuosieni aikana eli nekin ovat varmasti verottaneet voimiani. Terveen papereita joudun odottelemaan vielä muutaman vuoden.
Vapaa-ajalla en enää jaksa olla ystävieni kanssa enkä liioin puhua puhelimessa kun ammatikseen joudun päivät pitkät jauhamaan diiba-daabaa.

Kesäni on ollut sellainen, että en ole juuri voinut ulkoilla työpäiväni jälkeen kun joka ikinen ilta on satanut, vaikka aamulla lähtiessä olisi paistanut aurinko. Enkä olisi kyllä jaksanutkaan.
Olen ulkoilma ihminen ja luonnossa oleminen on minulle eräänlaista lepoa. Yksinolo on myös minulle äärimmäisen tärkeätä ja sen aiheuttamaa hyvänolontunnetta ei voita mikään.
Kiitän näistä vuosista ystäviäni, lukijoita ja tukijoita.
Seuraavaksi taidan lopettaa Facebookissa roikkumisen ja keksiä tilalle jotain mikä antaisi todellista iloa elämääni.

Kaikke hyvää kamut ja näkemiin.

Tony Joe White feat Shelby Lynne - Can*t Go Back Home

11 kommenttia:

 1. Kuusi vuotta on hyvä ikä blogille, harva selviää näin pitkälle. Blogistasi tuli hieman erilainen mitä olin suunnitellut, mutta hyvä näin – siitä tuli sinun näköinen. Kaikki hyvä kestää aikansa, sitten on aika ryhtyä puuhaamaan jotain muuta. Jään odottamaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jude ja vaikka laitoin silloin aikanani sinun ideallesi vastaan niin se osoittautui pitkässä juoksussa hyväksi jutuksi. Opin älyttömän paljon juttuja mitä en varmasti ilman tätä kuuden vuoden kokemusta osaisi. Kiitin sinua monesta jutusta Facebookissa mutta unohdin mainita, että blogini myötä kiinnostuin musiikista todella laaja-alaisesti. Hyvää kesää ja halataan kun tavataan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Oda välillä niin eriskummallisista näkökulmistasi ja luovista ajatelmistasi! Blogejasi ihaillen, haikeana tuumaillen, kaikella on aikansa... Besitos ja fyrakanttismööttiä ootellen.

  VastaaPoista
 4. Etkös sä Jude kerran lukenut jollain taxi-tolpalla koko yön mun blogia? :D

  VastaaPoista
 5. Höh!
  Kieltämättä olen itse juuri samanlaisia ajatuksia pyöritellyt - myös kuukausi edellisestä postista. Olin juuri aloittamassa kirjoittamaan kahden miehen rohkeudesta ja aion rohkaista itseäni kirjoittamaan siitä!
  Kaikesta huolimatta matka jatkuu, tarinoita syntyy ja niitä kerrotaan - muodossa tai toisessa, koska niin vain tapahtuu.

  Pidä pää pystyssä ja mieli virkeänä niin väsymyskään ei haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mika. :)
   Kävin just katsomassa edesmenneen faijasi blogia ja ajattelin, että sitä voi vaikka kuolla rauhassa niin tarinat jää elämään omaa elämäänsä.

   Poista
 6. Kiitos Tsupukka ja hyvää jatkoa ❤️

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jonna. En kuitenkaan poista tätä vanhaa blogiani, koska sitä käydään edelleen lukemassa päivittäin.
  Minulla on uusi blogi, joka käsittelee "leikkimistä" Pääosassa gigolo apina ja kauniit Barbiet. :)
  BAREBIE on omistettu kaikille tosi lapsellisille aikuisille.
  http://barebie.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!