maanantai 8. kesäkuuta 2015

SHORTSIT JA BLAZER


Kun mies pukeutuu shortseihin ja blazeriin se jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Klassisesti ja perinteisesti ajattelevat ihmiset ovat kauhuissaan moisesta tyylirikosta. Nuoret ja trendikkäät ihmiset rakastavat tätä yhdistelmää, minäkin rakastan mutta mielestäni shortseilla ja pikkutakilla on aikansa ja paikkansa. Shortsit ja pikkutakki sopivat rentoihin juhliin, kesäkaupungille ja maalle mutta eivät ehkä toimistoon. Tänä keväänä vähittäiskauppiailta on alkanut ilmaantua myyntiin uutta suuntausta, miesten shortsipukua, jossa housut loppuvat polviin. Muoti-ikoni Pharrell Williams on vaikuttanut tähän uuteen muotioikkuun, ilmaantuihan hän "smokki-shortseissa" Academy Awardseihin viime vuonna. Shortsipuku ei tee minuun vaikutusta pidän enemmän rennosta tavasta yhdistellä pikkutakki bermudoihin. Kuoseilla sekä väreillä leikittely on paikallaan, eikä kannata unohtaa myöskään asuun sopivia kenkiä, vyötä, taskuliinaa, paitaa tai pisteenä iin päälle tyylikästä rintakorua. Olen poiminut tähän postaukseen muutaman mielestäni onnistuneen yhdistelmän ja huomautan, että parhaimmillaan miehet shortsit ovat kun ne loppuvat juuri polven yläpuolelle eli Bermuda-mallia.

Honor - Never Off (debut Single)

4 kommenttia:

 1. Suurin osa on hirveän näköisiä yhdistelmiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos anonyymille palautteesta ja minusta on hienointa se, että makuasioista voi kiistellä. :) Kyllä nämä shortsiasut aina jenkkilän kesäpukeutumisen voittaa.
  http://tsupukka.blogspot.fi/2013/05/ihanat-kesaihmiset.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos, nyt en enää ehkä näe painajaisia n. vuoden -90 sortsi-bleiseri ratkaisusta. Monesta muusta kylläkin ;o)
  Tästä postista kiitos, kun omaan päivän makuun pudottaa bleiserin pois niin bueno!

  VastaaPoista
 4. Kyllä shortsit ja rento pikee on varmaan paras ratkaisu. Mikäli pikkutakki on todella rento ja rakenteeton (ei olkatoppauksia eikä vuorisilkkejä ja kovikkeita) niin miehenä voisin sellaisen kelpuuttaa shortsieni kanssa. Kaikki kukat saa mielestäni kuitenkin kukkia vaikka taatusti pyörtyisin jos joku herra henkilö yrittäisi smokkishortseissa itsenäisyyspäivän bileisiin.

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!