sunnuntai 31. toukokuuta 2015

WHATSNU

Fuengirolassa on paljon kivoja shoppailupaikkoja. Pääkadulta löytyvät tutut espanjalaismerkit kuten: Zara, Mango, Pull and Bear, Bershka ja Stradivarius ja ostokeskus Miramarista kaikki mahdolliset loput kuten Massimo Dutti, Benetton ja Pepe Jeans. Kun näiden kaupallisten ketjujen tarjontaan kyllästyy kannata poiketa pienempiin putiikkeihin, niistä voi tehdä kukkaroystävällisiä mutta palkitsevia löytöjä.

Listaan tähän omat suosikkini:


WHATSNU

Whatsnu Second Hand Shopin liikeidea on mielestäni loistava, liikkeeseen ostetaan englantilaisesta löytötavaratoimistosta tavaroita, mitä kolmeen kuukauteen kukaan ei ole kaivannut. Myymälähoitaja Laura kertoo, että ihmiset unohtavat esimerkiksi maanalaisiin: Lompakoita, puhelimia, kelloja, kameroita, muistitikkuja ja Englannissa tietenkin sateenvarjoja, mutta myös kalliita merkkipukuja pesulan pusseissa, ostoskasseja täynnä vaatteita, matkalaukkuja sisältöineen, (matkalaukut ovat useimmiten miesten), kenkiä, hattuja, reppuja, päällystakkeja, skeittilautoja. 
Et koskaan tiedä mitä voit löytää astuessasi tähän Los Bolichen kaupunginosassa sijaitsevaan pieneen kauppaan, joten ei kannata hämmästellä jos saat ostettua tästä pikkuliikkeestä aidot Pradan aurinkolasit pilkkahintaan.
Myymälä tarjoaa mielenkiintoisen matkan siihen, mitä kaikkea ihminen voi unohtaa liikennevälineisiin. Hauskinta tässä on se, että saatat törmätä kaupassa omaan kadottamaasi matkatavaraan. Kuulin tarinan eräästä herrasta, joka osti vastaavasta liikkeestä vaimollensa monot kadonneitten tilalle. Kotona paljastui, että hän oli ostanut takaisin vaimonsa laskettelukengät. Kenkien sisällä oli rouvan nimikirjaimet.

Osoite: Avenida de los boliches 32

✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂MAITEA

Svengaavia, hippityylisiä, huolettomia, värikkäitä ja hauskoja vaatteita myy Fuengirolassa, MAITEA. Omistaja käy pari kertaa vuodessa Intiassa ja Nepalissa, jossa pienet perheyritykset räätälöivät käsityönä liikkeeseen sopivia malleja espanjalaisten kanssa yhteistuotannossa. Suurin osa vaatteista on käsinvärjättyjä ja käsin koristeltuja.
Myytävänä on myös upeita näyttäviä koruja, laukkuja.


Osoite: Av. Ramón y Cajal 31


✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂


LOLITA

On avattu 2002 ja keskittyy yksilöllisesti valittuihin vaatteisiin ja asusteisiin. Lolitasta löytyy erilaisia tyylejä joissa voit tuntea itsesi joko prinsessaksi tai mustalaiseksi riippuen omista valinnoistasi. Vaaterekissä roikkui sellaisia merkkejä kuin Marc Jacobs, Choe, Plenty ja uusia vielä tuntemattomien suunnittelijoiden luomuksia. Lolita on erikoistunut morsianten pukemiseen ja liikkeestä voi varata ajan mikäli mielii apua saada. Tarjolla on myös romanttisia vintage -tyylisiä rinta- ja korvakoruja, hiuspantoja sekä laukkuja.


Osoite: Hermanos Pinzon. 

✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂
LOCA DE AMOR 
Sijaitsee Calle España kadulla, jota pitkin kulkiessa voi poiketa pieniin putiikkeihin, kuten erityylisiä asusteita ja naistenvaatteita myyvään Loca de Amor -liikkeeseen. Tuotteet ovat kuulemma nimensä veroisesti tehty rakkaudella ja omistautumisella näin jokaisessa valmistetussa vaatteessa oma erikoinen energia, EXCLUSIVE asiakkaillemme. Tarjolla oli upeita laukkuja, lompakoita, sandaaleja, hattuja, mekkoja, tunikoita ja koruja.


Osoite: España 7

Zenet - Soñar Contigo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!