torstai 14. toukokuuta 2015

POLTTARIT VILLA NARANJASSAMorsian oli jo vihitty kun hänen polttarinsa pidettiin mutta mikään näissä häissä ei ollut tavallista. Juhlimme polttareita häätalossa perjantaina hääjuhlan aattona ja koska talossa oli viikon ajan avoimet ovet, talo oli luonnollisesti täynnä myös miehiä. Me naiset majoittauduimme huvilan yläkertaan jotta miehet saivat rauhassa bilettää alakerrassa.

Sari ja Riitta huseerasivat keittiössä ja minä ja Jessekin ojennettiin auttavat kätemme sillä seurauksella, että minulla on nyt krooninen jännetuppitulehdus moisesta raatamisesta. Kannoimme nimittäin Jessen kanssa kertakäyttölautaset yläkertaan ja toisella keikalla pöydälle tuleva kukkasen. Kukka, joka oli 10x15 cm, painoi niin paljon, että vuorottelimme rapussa ja kannoimme kumpikin sitä keltaista mitä lie vuorotellen kolme askelmaa kerrallaan. Melkein unohdin, että servietitkin taiteltiin polttariporukalle, joka lisäsi rannerasitusta.

Sari, Taberna Casa Merry:stä loihti meille niin mieletöntä murkinaa, että siitä oli oksat pois ja ruokaa oli paljon. Tuoreita katkarapuja, mustekalaa, salaatteja jne. Ei me ilman miehiä koko iltaa pärjätty. (Tietenkään.) Supo, joka oli koko häiden ajan kaikkien naisten sankari, pelasti meidät jos mistäkin pinteestä. Supo pullonaukaisijan vartija riensi avuksemme yläkerrassa korkkaamaan viinipulloja mutta hääjuhlassa hän korjasi muun muassa jeesusteipillä kaiken korjattavan kuten naisten korkkareita ja jopa uima-altaalla haljenneet venttiiliaukot, että kukaan ei loukkaisi itseään.


Polttarit alkoivat 17:00 ja loppuivat 21:00.
Riitta oli kirjoittanut hauskan kutsun meidän suljettuun polttariryhmään Facebookissa, sen meni näin:

"Hola Chicas ! 
H-hetki lähestyy...
No, nythän nämä juhlat ei ole mikään suuri yllätys Kirsille toisin kuin jos oltaisiin puettu Kirsi Juha Miedoksi ja laitettu hiekkarannalle hiihtämään ja samalla myymään kondomeja ja pusuja.
Oltaisiin tilattu Hunksit ja hierojat ja juotu tequila shotteja, mummon tussuja ja lopuksi selventäviä ja sitten kaikilla olisi ollut huono olo, paitsi, että Kirsillä rahaa kuin rosvopäälliköllä, mikä olis ollutkin ihan hyvä asia...
Mutta keksitäänkö kuitenkin jotain pientä?
Mitäs sanotte jos pukeudutaan kaikki valkoisiin tai mustiin vaatteisiin ja pyydetään Kirsi pukeutumaan vaikka kullanväriseen asuun?
Tulisi hauskoja kuvia ja Kirsi erottuisi hienosti illan kuningattarena.
Laitetaan Kirsi ajoissa nukkumaan ja keräämään voimia, että jaksaa juhlia kanssamme lauantaina hehkeänä ja pirteänä.
Hei, ihanat naiset tästä tulee kiva ilta Kirsille".El Cigarrillo - Ana GabrielEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!