perjantai 22. toukokuuta 2015

PAN Y CHOCOLATE


Fuengirolasta voi löytää todella ihastuttavia kahviloita ja ravintoloita jos viitsi nähdä vähän vaivaa, kurkistella sisäpihoille, patioille ja sivukujille.
En ole koskaan halunnut mennä rantakadun turistiravintoloihin missä on korituolit ja laminoidut ruokalistat. Olen etsinyt paikkoja, missä asiakaskunta muodostuu paikallisista, se on yleensä melko varma laadun- ja viihtyisyyden tae.
Niille, jotka etsivät turistitarjonnasta poikkeavaa kahvilakokemusta, voin vilpittömästi suositella Pan y Chocolate -kahvilagalleriaa, joka sijaitsee pienellä sivukujalla Fuengirolan keskustassa.


Tämä satunnaisen matkailijan keidas oli hämmästyttävän rauhallinen iltapäivän auringonpaisteessa jopa kotimatkani stressiä lievittävä sillä seurauksella, että myöhästyin yli vuorokauden lentokoneesta.
Tunnelmallisen miljöön luo ranskalainen musiikki, mukava henkilökunta ja originelli sisustus, jossa on sekoitettu kaikkia mahdollisia tyylejä, muotoja ja värejä.  
Kahvilassa voi nauttia herkullisia leivonnaisia tai keveitä lounaita.


Olimme viettämässä iltapäivää naisporukalla Pan y Chocolaten ihanasta atmosfääristä, nautimme leivonnaisista ja toistemme säkenöivästä seurasta. Illalla törmäsin Los Bolichesin kaupunginosassa kahvilan tarjoilijaan, tarjoilija moikkasi minua kuin vanhaan tuttua vaikka olimme vasta ensimmäisen kerran päivällä tavanneet. Se lämmitti.


 Kahvila löytyy osoitteesta:
 Calle San Pancracio N 6.
Tel: 951 33 70 65

Al Marconi - Dark Gypsy

2 kommenttia:

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!