lauantai 9. toukokuuta 2015

HÄÄT ESPANJASSA osa 2
Tommin ja Kirsin hääjuhlat vietettiin Torreblancan kukkulalla valkoisessa huvilassa, Villa Naranjassa. Kaksikerroksisessa talossa on viisi makuuhuonetta ja kolme kylppäriä sekä sauna, jossa on seinän kokoinen TV. (Kuka ihme haluaa saunassa katsoa telkkaria, kysyn vaan?)
Talossa on useita terasseja, puutarha ja uima-allasalue. Hääpari asui tässä talossa viikon ajan läheisineen ja siellä oli avoimet ovet koko ajan. Sauna oli joka päivä lämmin ja ruokaa sekä juomaa oli tarjolla satunnaisille vieraille. Mikäli haluat vuokrata tilaa omiin juhliisi tai viettää vaikka lomasi siellä isommalla porukalla niin tästä linkistä löytyy infoa ja kuvia.


Häiden loistavasta ja ylellisestä tarjoilusta vastasi Gauchito Catering. Cateringin pojat raahasivat pitopaikalle hääjuhlaa edeltävänä iltana aivan valtavan grillin. Grillissä valmistettiin lihaa, jota ei tarvinnut pureskella koska se suli suussa.


Ohjelmaa oli myös runsain mitoin. Uusi ystäväni Riitta piti hääparille puheen, joka ei loppunut ollenkaan. (varsinainen moottoriturpa) Riitta puhui ainoastaan seksistä. (pervo) Puheen edetessä paperirulla keriytyi uima-altaan laidalle ja se oli valehtelematta 300 metriä pitkä. Olisin ehkä nukahtanut kesken niin pitkän juhlapuheen mutta joka kerta kun Riitta mainitsi sanan seksi, hyppäsin kaksi metriä ilmaan järkytyksestä.

Laitan tähän vain pienen otteen puheesta:

"Kun en tällä kertaa parempaakaan keksi,
niin kerronpa teille minkälaista on seksi!
Ylätuvan isäntä loi meidät ihmiseksi.
Aatamin ensimmäiseksi
ja Eevan toiseksi, ihanaksi naiseksi,
ja heidän välille tuli seksi.
Se on huomattu tarpeelliseksi
ja mekin on saatu se ilmaiseksi.
Joskus se on muuttunut maksulliseksi,
joskus jopa luotolliseksi,
mutta silloin se on muuttunut rikolliseksi."

Useat häävieraat pitivät juhlapuheita ja kesken juhlien tapahtui myös kosinta, joka tietää hääkutsua Etelä-Afrikkaan. Terveisiä vaan Jesselle ja Russelille.

 
Hääparille esitettiin myös erilaisia pellehyppyjä, kaksoissalkov kerien mm. turkki päällä ja ilman. Itämainen soolotanssiesitys oli myös kiva yllätys ja uima-allas alue muuttuikin hetkessä kuin taikaiskusta pikku Egyptiksi.Paikalla oli illan musiikista vastaava DJ, joka sai jengin tanssimaan hulluna 70-luvun diskotyyliin, jopa minut.


Yllätyskeikan juhliin teki myös laulava suutari Sami Saari, suomalainen laulaja/kitaristi.


Yöllä myöhään bileisiin oli myös poikennut Paula Koivuniemi mutta siinä vaiheessa minä, väsynyt, enkä enää niin nuori neito olin palannut hotellille keräämään voimia seuraavaan päivään. 


Parhaimmat häät mitä olen koskaan juhlinut, kiitos hra ja rva Remes.

Kaikki tämän postauksen valokuvat: Marcus Sachse 

Sami Saari - Ainutkertainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!