sunnuntai 17. toukokuuta 2015

CAFÈ APÈRO


Sunnuntait ovat ystäväpäiviä, joka tarkoittaa sitä, että annan aikaa rakkailleni. Rakkauspäivän ystävät olivat tänään 17.05.2015, 26 vuotta sitten edesmennyt ystäväni ja työnantajani Kari Oras Rimaila, jonka haudalle kävin istuttamassa kesäkukan ja vielä elossa oleva ystäväni Yazka, joka on ollut läheiseni jo vuodesta 1980.Hautausmaalta suuntasimme Yazkan kanssa sympaattiseen ranskalaistyyliseen bistroon, Kalevankadulle. Naapurintyttö Katja oli suositellut bistroa minulle taloyhtiömme kokouksessa. Kiitos vaan Katja. Bar Café Apéro on tunnelmallinen korttelikapakka, jossa tarjolla on viinejä, olutta ja pientä syötävää. Helsinki niin tarvitsisi tämmöisiä oleskelupaikkoja joka kadun kulmaan.

Valitsin syömisekseni etanoita ja jälkkäriksi juustoja. Yazka valitsi palan quicheä ja salaattia. Palanpainikkeeksi nautimme lasilliset luomupunkkua. Olin ihan paskana kun kuulin naapuripöydän kundien syövän kaalilaatikkoa. EN ALA! Ei siinä vielä mitään toiset kaverukset söivät korvasienikeittoa. No valitettavasti minulla on vain yksi maha. Sitä paitsi nämä äsken mainitsemani eväät eivät olleet vielä valmiina kun tulimme ruokailemaan. Lohdutukseksi tarjoilija olisi halunnut antaa minulle korvapuustin! (ilman kynsiä) En halunnut. Yazka halusi, mokomakin masokisti!

Terkuin ravintola Apéro, Yazka ja napero. :)

Tässä vielä Rimailan lempibiisi minkä Kari oli äänittänyt C-kasetin molemmin puolin ja matkat esim. Turusta - Helsinkiin oli musan suhteen melko yksitoikkoisia.

Leo Sayer - More Than I Can Say


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!