maanantai 11. toukokuuta 2015

BODEGA ANTIGUA CASA DE GUARDIA


Bodega Antigua Casa de Guardia, on Malagassa ihan pääkaupungin sydämessä. Tässäpä paikka, jota ei missään nimessä kannata jättää käymättä. Astuessasi vilkkaalta kadulta kynnyksen yli voit jättää taaksesi nykymaailmaan ja siirtyä ajassa 175 vuotta taaksepäin.


Historiallisessa viinikellarissa, joka on perustettu 1840 José de la Guardian toimesta, on todellakin aitoa tunnelmaa. Bodegan seiniä täyttävät venäläistä alkuperää olevat suuret tammitynnyrit, joista tarjoilijat laskevat viiniä asiakkaan laseihin tai jopa pulloihin mukaan. Tunnelmasta pitävät huolen tiskin takana hääräävät espanjalaiset hampaattomat, mutta silti charmikkaat vanhat herrat.


Nauroimme ja flirttailimme ukkojen kanssa, minkä ennätimme. Tarjoilijat ovat asiantuntijoita ja esittelevät mielellään asiakkailleen viinejä selittäen mitä eroa on käsitteillä: "pálido" y "trasañejo" o "pajarete" y "lágrima".Bodegassa oli melko hiljaista, paikalla oli pelkästään malagalaisia kantapeikkoja ja me. Kaikki läsnäolijat osallistuivat kanssamme ilonpitoon. Tavernassa tarjotaan tapaksina tuoreita mereneläviä kuten höyrytettyjä sinisimpukoita, me tyydyimme Tuiskun kanssa maistelemaan vastapyydettyjä katkarapuja makean Malaga -viinin kanssa. Tilaukset kirjoitettiin liidulla tiskiin ja tarjoilijamme ynnäsi ne edessämme ihan vanhanaikaisesti päässälaskulla. Taverna missä on leipämoottorilla käyvät lasku- ja tietokoneet on minun paikkani.


Valitettavasti kuvat ovat huonolaatuisia mutta se tuskin heikentää tunnelmaa. Tervemenoa Bodega Antigua Casa de Guardiaan, toivottavat Tuisku ja Oda.

Gritos De Guerra - Arrinconamela


4 kommenttia:

  1. Kyllä mutta ei sovi puumille, jotka tykkää nuorista miehistä. :)
    Nuoret komeat miehet ovat tarkoitettu mielikuvituksettomille naisille.

    VastaaPoista
  2. Oisko sitten Oda myös niin, että nuoret, kauniit naiset ovat tarkoitettu mielikuvituksettomille miehille?😊

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!