sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

MINÄ JA TERÄSMIES


Nappasin aamulenkillä tämmöisen maisemakuvan. Kuvan vasemmassa yläkulmassa on outo varjo ja yritin arvella, mikä se on? Mielikuvitukseni alkoi laukkaamaan tuhatta ja sataa.
Päätin, että taivaalla lentää teräsmies. Hauskuutan aamuisin ystäviäni facebookissa seikkailuillani. Olen pikku ilkimys joten kiusaan tätä lentävää miestä mennen, tullen. Päivitän tänne blogiini kuluvan viikon aikana mahdolliset uudet kepposet. Pysykää siis linjoilla!

Toi on lintu, eiku lentokone... EI se on teräsmies!
Apua! Seuraax toi mua!
Mä varastin äijän supervoimat!
Teräsmiehen pyykinkuivauspaikka sijaitsee Eiran puiston eli "kukkapuiston" laidassa. Puistikon paikalla on aikoinaan yleinen kaatopaikka. Puistoksi monttu rakentui vuonna 1913, puutarha-arkkitehti Paul Olssonin toimesta. Teräsmies tuntee olonsa kotoisaksi tässä puistossa, koska hänen syntymäplaneettansa räjähtämisen seurauksena Krypton-planeetan palasia sinkoutui Suomen kamaralle ja tekivät valtavan montun nykyisen kukkapuiston kohdalle. Puiston maaperässä on jäännöksiä Krypton-planeetan mineraaleista ja ne saattavat heikentää teräsmiehen voimia.Teräsmies tuntee olonsa vahvaksi kun hän pukee alushousunsa päälyshousujen päälle, ajattelin kokeilla tänään samaa. Mikäli en saa kepposesta virtaa niin takaan, että ympärilläni olevat ihmiset ainakin hetkeksi piristyvät.Jos kotona on sekaista, etkä voi palkata teräsmiestä kuten minä:
1. Tee uusi kansio tietokoneeseen. 
2. Anna kansiolle nimi: "SEKAINEN HUONEISTO." 
3. Paina hiiren oikeata näppäintä poistaaksesi kansio.
4. Silloin tietokone tulee kysymään: 
"Haluatko poistaa kohteen "SEKAINEN HUONEISTO" kokonaan?"
5. Paina kyllä - nappia.
6. Nosta jalat pöydälle ja nautiskele lopputuloksesta.Olin teräsmiehen kanssa brunssilla. On se ÄIJÄ! Mokomakin saamahimuline, Nahkhiirmees!

Annoin siistijäälle potkut! Teräsmies ei ollut tarpeeksi harjaantunut ja puhui päivät pitkät roskaa. Terveisiä Kirsille, Kirkkonummelle. Pidä hyvänäsi!

Donald Fagen - What a Beautiful Word

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!