sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

KUORMALAVATyöpaikalleni tulee viikoittain pieni rekallinen tavaraa. Tavara on usein pakattu kuormalavan päälle, joka on tavallisesti puinen, määräkokoinen ja melko matala lava. Lavassa on kansi, välituet ja pohja. Lavassa on myös jalat. Kansi osassa on yhdensuuntaisia lautoja rivissä, lautojen välissä on reilut raot. Nämä lavat jäävät yleensä meidän vastuksille ja ovat siten roskalavoja koska toimitamme ne seuraavaksi roskikseen. 
Ei varmasti ole ilmaista tuottaa standardikokoisia lavoja, joten olen itsekseni miettinyt mitä niistä voisi valmistaa koska lavat ovat mielestäni kauniita. No en ole ensimmäinen tällä asialla. Tässä hienoimmat vinkit mitkä poimin iloksenne. Suunnittelen itselleni parhaillaan kullanväristä sohvapöytää, kuormalavasta. Ottaisin mielelläni kuvia vastaan jos joku lukijoista on ehtinyt toteuttaa huonekalun tai taideteoksen puisesta lavasta.Laura Mvula - Green Garden

4 kommenttia:

 1. Malagan uudistetussa satamassa on käytetty myöskin paljon näitä lavoja vaikkapa butiikkien edustoilla löhöilysohvina ja ulkotorikauppiaiden myyntipöytinä. Yhtenäisen ja luovan näköistä. Harmi ettei minulla ole sieltä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuisku kommentista. Mä tuun kohta sinne niin käydään yhdessä kuvaamassa löhöilysohvat Malagassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mennään, se on ihana tämä uusi sataman alue!

   Poista
 3. Mahtavaa, tuskin maltan odottaa. :)

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!