torstai 1. tammikuuta 2015

ZIMBABWEN AIDS ORVOT RY
Julkaisin Facebookissa ystävilleni joulukalenteria ja tein lupauksen, että annan jokaisesta tykkäyksestä euron Pelastusarmeijalle. Tykkäysten määrä vaan paisui ja paisui, joten pienensi summan 0,50 euroon. No ei sekään auttanut. Arvasin, että minulla ei ole sellaista summaa antaa kertamaksuna hyväntekeväisyyteen mikä peukutuksista kertyi, joten päätin etsiä itselleni sopivamman ja pitkäaikaisen hyvä teon kohteen.

Valitsin kuukausittaisen yleiskummin osan ja kohteeksi Zimbabwen Aids Orvot ry:nEnsimmäinen kummilahjoitus on tehty tänään. 

Olen kiitollinen kaikille kalenteristani tykkääjille, jotka mahdollistivat heräämiseni vastuuseen näiden pienten vintiöiden hyvinvoinnista. Sain kalenterin tiimoilta myöskin uusia Facebook -ystäviä. Ystäväanomuksia oli enemmänkin mutta suostuin ottamaan vain ne henkilöt kamuikseni, jotka tunnustivat suoraan, että halusivat seurata pähkähullua joulukalenteriani. Kiitos myös mr. Tiihoselle, jota jouduin kiristämään, uhkailemaan ja lahjomaan, jotta peukku nousisi.

Ajattelin myös ennen kuin aika minusta jättää mennä tutustumaan tähän suomalaisten perustamaan järjestöön, Zimbabwessa. Parasta tässä ryhmässä on mielestäni se, että se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Mikäli sinua lukija kiinnostaa tämän järjestön toiminta niin tästä linkistä saa lisätietoa.

Katso Dzikwan kuoron joulutervehdysvideo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!