maanantai 29. joulukuuta 2014

PÄIVÄNSANKARI


Eilen täytin 62 vuotta. En halua ihmisten tulevaisuudessa huokailevan, että: "Miten ihastuttava pikku mummeli, tuo Tšupukka onkaan".
Haluan kuulla ystävieni ja kylänmiesten toteavan minut nähdessään, että: "Siellä se Jumalan mieliharmi taas viilettää menemään, mitähän koiruuksia se on tänään keksinyt"

Facebook seinäni oli sunnuntaina ihan punaisena onnitteluista ja huomionosoituksista. Tänään oli hienoinen henkinen krapula kun juhlakaluna olo oli ohi ja naamakirja oli palautunut entiseen arkisuuteensa.

Syntymäpäiväni kunniaksi sain eräältä astrologilta kirjallisen tulkinnan luonteestani. En yleensä viitsi kauheasti paljastella syvimpiä salaisuuksiani kaikille. Annan ihmisten ympärilläni muodostaa minusta omien käsitystensä mukaisen kuvan, se on yleensä ihmeellisempi kuin karu totuus. Pidin kuitenkin tämän intialaisen astrologin tulkinnasta, koska kerrankin olin monestakin hänen sanomastaan samaa mieltä:

"Hyvää syntymäpäivää kauris-tyttö. Olet aina liikkeellä, aina kiireinen ja aina töissä. Pääsi pukkaa koko ajan uusia ideoita ja suunnitelmia. Olet aina innolla hyppäämässä uusiin seikkailuihin. Vaikka olet kova työtekijä, perimmäinen tavoitteesi kaikissa tekemisissä on kuitenkin itsesi kehittäminen. Haluat olla paras, siinä mitä yrität ja olet kärsimätön vaikka sisimmässäsi ymmärrät, että en voi tulla parhaaksi yhdessä yössä. Olet itsepäinen ja välillä oikea perus jäärä, aina valmis jakamaan mielipiteitäsi, välittämättä siitä onko niitä pyydetty tai ei. (Tämä alleviivattu kohta oli aivan erityisesti mieleeni.)

Sinulla on luontainen luottamus kykyihisi ja itsevarmuuteni ansiosta muut kunnioittavat sinua. Vaikka vaikuttaisi joskus siltä, että kuljet pää pilvissä, niin samanaikaisesti jalkasi ovat aina tukevasti maankamaralla. Tänä vuonna luultavasti liityn johonkin avustusjärjestöön. Haluat auttaa muita, koska samalla voit auttaa myös itseäsi. (Tämä alleviivattu kohta on myös totta, avustuksen kohde on vain todella vaikea valita, tarvetta on niin paljon.)

Sinulla on läsnäolonvoima, kunnianhimoa ja intensiteettiä. Olet oman itsesi kovin kriitikko ja mittaat jokaista saavutustasi ennen onnistumista. Yrität päihittää jatkuvasti itsesi yhä uudestaan ja uudestaan. Sinulla on suuria vaikeuksia kunnioittaa ihmisiä, jotka ovat tuottamattomia, laiskoja, tunteettomia, huumorintajuttomia ja haluttomia uhraamaan mitään omassa elämässään muiden hyväksi. Vaikka työskentelet alalla, missä nuorisoa palvotaan, tulet iän myötä omassa työssäsi koko ajan vain paremmaksi ja näin ollen olet työnantajastasi mielestä merkittävä ja tervetullut lisä työyhteisössäsi". (Tätä alleviivattua kohtaa on pakko tarkastella yhdessä pomoni kanssa.)

Tulkinnassa oli myös eräänlainen ennuste tulevasta mm. rakkauselämästäni ja terveydestä mutta joku raja pitää vetää, joten saatte olla tyytyväisiä ainoastaan osioon jonka paljastin.

Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos menneestä.
Stuart A. Staples and Lhasa De Sela - That Leaving Feeling

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!