tiistai 16. syyskuuta 2014

EL KIOSKOHotellini naapurissa, Ibizalla oli rento reggaeravintola El Kiosko. Löysin tämän pienen helmen kun etsin lähiympäristöstä paikkaa missä olisi ilmainen Wi-fi. El Kioskon henkilökunta otti minut heti ensimmäisenä iltana suojelukseensa ja varmistivat ystävällisellä käytöksellä jokailtaisen vierailuni.
Nautiskelin Kioskolla yleensä jäätelöstä ja espressosta sekä ihmisten katselusta. Wifi oli toiminnassa iltaisin vain kello 20:00 asti. Huomasin, että El Kioskolla kävi paljon paikallisia päivällisellä, uteliaisuuttani tutkin minne illallisseurueet menivät kun kadulle ravintola näytti todellakin vain pieneltä kioskilta. Yllätyksekseni ravintolarakennuksen takana avautui ihana puutarha, ravintolapöytineen. Ravintola oli kuuluisa käsintehdyistä erikoisista pizzoistaan, joten päätin viimeisenä lomailtana ruokailla Kioskolla.


Illan pimetessä puutarhanpuoli oli todella kaunis. Oli mukava aterioida tähtitaivaan alla lämpimässä kesäyössä. Miinuspisteitä annoin puutarhan soralattiasta, en pitänyt siitä.

Pizza oli hyvää, vähän liiankin hyvää. Söin pizzan nimittäin kokonaan. Jälkiruokana nautin espresson ja sulattelin ruokani saaren Hierbas -yrttiliköörillä. Kaverinani viereisellä tuolilla venytteli ravintolan lihava ja laiska kissa.


Nostin maljan punaturkkiselle katille ja saarelle. Toivottavasti nähdään vielä joskus uudestaan.Osoite: Granada 13, Sant Josep de sa Talaia (Ibiza)
Puhelin: +34971346589

Richard Hawley - Open Up Your Door

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!