torstai 21. elokuuta 2014

FASHION TAIVASEilen minulla oli kahvitreffit ystävieni kanssa Kahvila Kokossa, Katajanokalla. Olin etuajassa joten päätin poiketa Kiseleffin talossa, Aleksanterinkadulla. Rakennus on upea ja jostain syystä se muistuttaa minua Milanon, Corso Como 10:stä ja ehkä vähän Lontoon Hyper Hyperistä, missä nuoret lontoolaiset suunnittelijat myivät 80-luvulla luomuksiaan.

Kiseleffin talon olivat vallanneet nuoret suomalaiset suunnittelijanimet, stylistit ja visualistit.
Kysymyksessä on "Pop-Up" -tapahtuma, Fashion Taivas, joka kestää elokuun loppuun saakka. Vielä ehdit ostoksille ja tekemään löytöjä.


Kiseleffin tiloissa kaupataan uniikkeja vaatteita ja kenkiä sekä mallikappaleita. Esillä on myös runsaasti "second hand" -vaatteita. Kenkien, laukkujen, korujen ja vaatteiden lisäksi voit sijoittaa rahasi myös vintage-lamppuihin ja esineisiin. Edustettuina ovat: 
2OR+BYYAT, Lorna Jane, Hanna Sarén, Katri Niskanen, Rehab London, Marvis sekä Susanna Björklund, Leena Waggoner, Minttu Vesala, Mila Pentti, Minna Cheung, Nina Kellokoski, Leena Kämäräinen, Leena Periaho, Ritva Niemeläinen, Hanna Mutanen, Tiina Aaltonen ja Linda Toye.

Jutustelin ystävättäreni suunnittelija Hanna Sarénin kanssa ja Hanna kertoi, että:"Täällä on mahdollista tehdä upeita hankintoja, hinnat lähtevät parista eurosta, kuuteensataan."Mielestäni tämänkaltaiselle paikalle olisi tilaus ja olisin ilahtunut, että tämä ei jäisi vain pelkäksi yhden kesän tapahtumaksi. 

Beggars and Poets - Sweet Pea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!