maanantai 26. toukokuuta 2014

RISTORANTE CARLO
Vierailin viime vuonna talvilomallani Ristorante Carlossa (Hua Hin) ja koska ravintolasta jäi hyvät makumuistot, halusin sinne ruokailemaan uudestaan. Ystävälläni ja minulla ei ollut pöytävarausta. Onnistuimme kuitenkin saamaan pöydän. Hua Hinin ravintoloissa kannattaa varautua tehokkaaseen ilmastointiin kun ruokailee sisällä. Villatakki ei todellakaan ole liikaa. Ystäväni paleli Carlossa.


Alkupalana nautimme "Bruschette al Pomodoroa" eli valkosipulileipää tomaatin ja basilikan kera sekä "Caprese" -salaattia.
Ystäväni nautti pääruuaksi "Spaghetti Aglio Olio e Peperoncinoa", spagettia jossa oli ainoastaan oliiviöljyä, valkosipulia ja chiliä. Pasta oli täydellisesti valmistettu, kypsyys "Al dente" mikä antaa hampaille mukavasti vastusta. Ilmaisua käytetään ennen kaikkea pastan ja kasvisten oikeaoppisesta kypsyysasteesta. Minä halusin friteerattuja mustekaloja joten tilasin "Fritto Misto di Maren." Talon viiniä oli laseittain tarjolla, valkoista ja punaista, yhtä sorttia kumpaakin joten valitsimme punaviinin. Emme kumpikaan pitäneet viinistä se muistutti maultaan "mehukattia".


Paikkaa isännöi italialainen Carlo, jonka harrastuksiin kuuluu oopperalaulu. Carlo on kotoisin Sisiliasta joten keittiön vaikutteet ovat sieltä. Ravintola on tyylikkäästi sisustettu ja kattaukset ovat kauniit. Voit ruokailla joko sisällä tai ulkona. Carlo kuuluu suosikkiravintoloitteni kärkeen.
La Grappa on kuitenkin mielestäni voittamaton jos Hua Hinin italialaisia ravintoloita verrataan.

Osoite:
174/1  Soi. Naresdamri, Hua-Hin,
Prachuabkirikhun  77110  Thailand

Puhelin: +66(0)32 511 348

Belleruche - Anything you want (not that)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!