sunnuntai 11. toukokuuta 2014

PRIME STEAKHOUSE
Viimeisellä Hua Hinin reissulla tuli testattua pari uutta ravintolaan entisten hyväksi havaittujen lisäksi. Valitsimme illallista varten pihviravintola Prime Steakhousen. Paikka on melko kallis mutta se on aina täynnä, joten suosittelen pöytävarausta. Ravintola sijaitsee ihan keskustassa, Thipurai City -hotellin yhteydessä. Ravintolassa on istumapaikkoja sisällä sekä ulkona. Valitsimme tällä kertaa viehättävän ulkoterassin, josta näkymä avautuu kapealle, kävelykadulle.


Paikan omistaa ruotsalainen keittiömestari Anders Hagstedt. Anders päätti jo neljäntoista vanhana, että hänestä tulee ravintoloitsija, koulun ohella hän työskenteli iltaisin Arlanda Hotellin keittiössä, Tukholmassa. Vastapäätä ravintolaa on saman omistaja trendikäs cocktail-baari asiakkaille jotka haluavat vain nauttia drinkin tai espresson. Henkilökunta on todella ammattitaitoista ja kaikki tarjoilijat puhuvat hyvää englantia. Ruokalistalla on kansainvälisiä sekä paikallisia vaikutteita. Lohi on tuotu Norjasta, naudanliha Australiasta ja Uudesta-Seelannista.
Paikan erikoisuus on puisella lankulla tarjoiltu grillattu naudanliha, perunapyreen kanssa ystäväni tilasi tämän muhkean annoksen. Minä valitsin turskaa, joka tarjoiltiin katkarapu/kananmuna kastikkeen kanssa. Rahoille Prime Steakhousessa saa takuulla vastiketta koska ruoka on hyvää ja annokset ovat riittäviä.


Yhteystiedot:
Osoite: 8/5 - 7 Soi Kanjanomai/poolsuk Road, Hua Hin, Thailand 
Anders Hagstedt
Email: prime_restaurant@hotmail.com
Puhelin: 032532507
 (Asiakkailta toivotaan siistiä pukeutumista.)
Rodriguez - Can't Get Away

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!