sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

VIVA LA HEIDI


Parasta työpaikallani on työtoverit. Vietämme yhdessä arkipäivät, jaamme ilomme ja surumme. Vaikka työpaikallani on vain naistyöntekijöitä ei kenenkään tarvitse pelätä työpaikkakiusaamista, koska kaikki naiset ovat varustettuja hyvällä itsetunnolla. Olen ollut sellaisessakin työpaikassa, missä naiset ovat harrastaneet selkään puukottamista. 

Lauantaina oli harvinaisen letkeä työpäivä, joten jaksoin tänään nauttia myös vapaapäivästäni. Yleensä olen sunnuntaisin kuin piesty koira, koska viikon viimeinen työpäivä on yhtä hullunmyllyä.



Lauantaina juhlistimme kollegamme Heidin syntymäpäivää. Aamukymmeneltä kuopuksemme Mila ampaisi ostamaan lahjan sekä mansikoita, kuohuviinin kanssa. Emme ostaneet kakkua, koska Heidi on legendaarinen leipuri, eikä hänen leivonnaisilleen kaupan kakut pärjää. 

Saimme kaikki järjestelyt valmiiksi juuri kun Heidi saapui töihin, mutta seremoniat siirtyivät muutaman tunnin askareitten takia. Vähän ennen päivän päättymistä ehdimme kuitenkin laulaa Heidille ja nostaa onnittelumaljat. Kakku oli maukasta se katosi meidän pohjattomiin vatsoihin viimeistä murua myöten. Söimme kakunkoristeetkin.



Toivoisin, että Heidillä olisi syntymäpäivät joka viikonloppu. 
Mila tekee kyllä älyttömän hyviä banaani pannukakkuja. Toivottavasti Milalla on seuraavaksi syntymäpäivä.


David Bowie - The Man Who Sold The World

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!