lauantai 5. huhtikuuta 2014

RADIKAALI INNOVAATIO

Kuulun siihen naiskastiin, jotka tykkäävät matkustella yksin ja asua sekä elää omissa oloissaan. Itsenäisen elämäntapani takia joudun joskus pulmatilanteisiin, joista selviäminen yksineläjälle ei olekaan yksinkertaista. 
Thaimaassa huomasin, että leikatun olkapääni takia käteni ei enää taivu mutkikkaisiin asentoihin. En pysty esimerkiksi laittamaan aurinkovoidetta selkääni tai auringonoton jälkeen "after sunia" lapaluilleni. Mietin hotellihuoneessani erään lomapäivän päivän jälkeen ratkaisua olemassa olevaan ongelmaani. Hartioitani kiristeli liiallinen auringonotto, mutta selän rasvaus osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi. Ratkaisu oli kädenulottuvilla. 
Ostin päivittäin lähimarketista vettä, jääkahvia ja jääteetä sillä seuraamuksella, että hotellihuoneen yöpöydän laatikko oli täynnä ostoksille tarkoitettuja muovikasseja. Sain kuningasidean. Leikkasin "7-elevenin" muovikassin sivusuunnassa auki. Käärin tämän jälkeen kassin rullalle ja pursotin päälle kosteusvoidetta. Muovipussin kädensijat mahdollistivat tukevan otteen, asetin "keksintöni" selkääni vasten ja edestakaisin vetoliikkein voitelin koko selkäni.


Tina Dico - Sacre Coeur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!