maanantai 31. maaliskuuta 2014

CICADA

Tšupukka
Yazka
Vierailimme ystäväni Yazkan kanssa Hua Hinin, ulkoilmamarkkinoilla. Markkinat järjestetään viikonloppuisin perjantaista, sunnuntaihin. 
AUKIOLOAJAT
pe - la: 16:00 - 23:00
su:        16:00 - 22:00
Rönsyilevä torialue on Hua Hinin kaupungin, Khao Takiabin alueella, suuressa puistossa. Vaikka kello oli yli viiden ei kaikki paikat olleet vielä auki, joten sinne ei kannata mennä kovin aikaisin. Cicada on kuitenkin täydellinen paikka hengailla, koska siellä voi nauttia sekä hengen, että ruumiin ravinnosta. Puistossa oleva keittiö tarjoaa kansainvälisiä herkkuja kuten, grillattuja äyriäisiä, paistettuja simpukoita, italialaisia pastaruokia ja toki myös thaimaalaisia herkkuja. Kaksi isoa valkoista rakennusta alueella muodostavat Cicada Art Factoryn ja siellä nuoret taiteilijat voivat esittää ja myydä teoksiaan.
Cicadassa on mahdollisuus nauttia myös musiikki- ja tanssiesityksistä. Puiston nurkassa oli alue missä nuoret "break-tanssijat" esittivät taitojaan.
Markkinoilla on tarjolla paikallisten sekä lähialueelta olevien myyjien tuotteita. Käsityönä valmistettuja rentoja vaatteita, laukkuja, kenkiä, saippuoita joita ei ole kaupungin turistikaupoissa välttämättä tarjolla. Useimmat myyjät ovat nuoria taiteilijoita, käsityöläisiä tai opiskelijoita.
Cicada Market on jaettu neljään osaan: ArtLa Mode, Cicada Art Factory, amfiteatteri ja Cicada Cuisine.
Hua Hin Grand Night Market on paikallisten suosima.
Tuliaisiksi ystävämme Mili sai kauniin turkoosin kukkaron, joka oli käsin valmistettu Teak-puun lehdistä. Yazka osti pienen tuumailun jälkeen hopeasormuksen, jossa pönötti keskellä rauskun selkänikamat. Tai niin mä ainakin oletan, joku paremmin tietävä voi korjata olettamukseni.


The xx - Together

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!