sunnuntai 5. tammikuuta 2014

TILITYS


Päätin puoli vuotta sitten, että lopetan blogini: "Tšupukka", vuoden 2013 lopussa, mikäli en saa 100 lukijaa. Yritin jopa uhkailemalla ja kiristämällä hankkia lisää seuraajia. Mikään ei auttanut. Kokeilin myös vaihtokauppaa. Kun joku ystävistäni pyysi tykkäämään esimerkiksi Facebook -sivusta: "Himasen Hillomunkki", ilmoitin pyytäjälle, että: "Oitis tykkään jos liityt blogiini".

Sivustojen mainostajat eivät tietenkään liittyneet lukijakuntaani, vaan syyttivät meikäläistä kiristyksestä! Joka kerta epäonnistuneen vaihtokauppa tilanteen edessä loukkaannuin verisesti ja naamani oli norsun "sillä."

Ähäkutti vaan kosiskelijoilleni nyt! Teillä on yksi suurenmoinen mainostaja vähemmän. Tiedoksi vielä sorsijoilleni että: "ilmaista juustoa on vain hiirenloukussa"!

Juuri kun meinasin lyödä julkisen päiväkirjani suhteen pillit pussiin, lukijakseni ilmestyi nuorimies nimeltä Aki, kiitos! Nyt blogiini on kirjautunut 75 kannattajaa. Keksin tarkastaa vielä Bloglovin palstan, jonka avulla voi seurata kiinnostavia blogeja. Kuinka ollakaan Bloglovinin sivulta sain 26 lukijaa.

Kotimainen Blogilista.fi taas tarjosi minulle viisi lukijaa lisää. Lukijoita on siis suureksi yllätyksekseni tällä hetkellä 106. Kuusi henkilöä yli odotusteni.
Kai minun on sitten pakko jatkaa omaksi iloksi ja mahdollisesti joidenkin suureksi harmiksi. Lupaukset on pidettävä, paitsi uudenvuoden lupaukset.

Vielä niille mainostajille tiedoksi joita kaduttaa epuu päiväkirjaani kohtaan totean, että oravannahkakauppa pätee edelleen.
Facebookissa minua odottaa tällä hetkellä 125 sivuston tykkäyspyyntöä, pyytäjien kannattaisi varmaan tehdä asian hyväksi se hemmetin vaivalloinen ranneliike, mitä minultakin toivotte.

Tavoitteeni on saada lukijoita lisää. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, jatkanko vai lähetänkö blogini kuolleitten kummallisuuksien hautausmaalle.

Blogini oikeassa sivupaneelissa on "liity tähän sivustoon" -painike. Jos haluat vapaaehtoisesti tai kiristettynä liittyä lukijakseni/tukijakseni, klikkaa painiketta ja toimi kuten ohjeissa sanotaan. Vaikeaksi liittymisen tekee se jos sinulla ei ole mitään näistä tileistä: Google, Twitter, Yahoo, Netlog, Aim tai OpenID. Tietenkin voit luoda itsellesi Google-tilin mutta sellainen vaivanäkö vuokseni on jo liioittelua.

Toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2014.

PS. Oikeassa yläkulmassa on kyselylaatikko. Voit ilmaista mielipiteesi.

Spider - White Snake

20 kommenttia:

 1. Ihanaa! Nyt onnistui! Olen täällä!

  VastaaPoista
 2. Oda, sinun täytyy jatkaa kirjoittamista!

  VastaaPoista
 3. Täh, mä en ole edes tajunnut että pitää jonnekin kirjautua. Oh me oh my :-\ nyt kuitenkin taisin onnistua!

  VastaaPoista
 4. Huhhuh, mitä katkeruutta, höllennä otettas nainen hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi puhuu vaan omasta puolestaan. Tässä kirjoituksessa ei ole katkeruuden häivääkään. :)

   Poista
 5. Mä luen ihan kirjautumatta, enkä varmaan ole ainoa. Meitä salalukijoita on varmasti paljon. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos Hanna ja toki tätä saa salaakin lukea olin vaan laittanut tällaisen etapin itselleni kun en ikinä uskonut saavani ainuttakaan lukijaa. Aloitin Jude Vihervaaran pyynnöstä pitämään blogia. Minusta se oli tyhmä idea mutta jäi kutkuttamaan. Judea on kiittäminen paljosta. Blogin ansiosta olen oppinut yhtä ja toista jopa koodaamaan. Silloin kun aloitin blogin niin osasin juuri aukaista ja sulkea tietsikan en paljon muuta. Nyt mä piirrän tietokoneella, käsittelen kuvia, kirjoitan jopa parempaa suomea...muutamia juttuja mainitakseni. Voin siis vilpittömästi suositella jokaiselle bloggaamista.

   Poista
 6. Nyt virallisesti lukijana. Ei puhelimessa edes näy tuota lukijaksi kirjautumiskohtaa, joten taas piti vähän miettiä, että missä mennään. Tottakai jatkat blogia!! Ja järkkäät blogimiitingin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jonna ja hyvä, että mainitsit tuon, että luet blogiani puhelimessa koska eilen meinasin muuttaa blogini ulkoasua dynaamiseksi mutta eräs bloggari sanoi, että ei kannata menetän kaikki ne lukijat jotka käyttävät puhelimia. Blogimiitingit kuulostaa kivalta, mutta en mä tunne ketään joka pitää näin umpihullua blogia kuin minä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna onko sinulla joku oma blogi? Tulisin mielelläni vastavierailulle.

   Poista
  2. Oli aikoinaan vuosia sitten... Ihan tyhmä blogi oli. Enää ei ole aikaa kirjoittaa :(

   Poista
  3. "Tyhmä" kuulostaa just hyvältä koska siitä voi lähteä parantamaan metodilla työ tekijäänsä opettaa. :) Ei minullakaan ole aikaa mutta varastan sitä vähän elämältä. :)

   Poista
  4. Pitäisiköhän sitä startata uusi blogi :) täytyy harkita.

   Poista
  5. Totta Mooses ja täältä tulee kaikki tuki mitä vain toivoa osaat. Tulen heti lukijaksesi ja tukijaksesi. :)

   Poista
 8. Blogimiitit ovat hauskoja tapahtumia. Aikoinaan blogatessani hyvinkin aktiivisesti, oli erittäin hauskaa käydä miiteissä ja tavata henkilöitä blogien ja nimimerkkien takaa. Huvittavaa oli, että monia puhuteltiin blogin nimen mukaan, vaikka oikea nimikin oli tiedossa. Suosittelen lukemaan paljon muiden blogeja ja samalla tutustumaan muihin bloggaajiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut muutamia blogi-ystäviä ja kaikkien meidän blogit ovat aivan toisistaan poikkeavat. Ainut yhdistävä tekijä on tämä sama harrastus. Siksipä tämmöinen tapaaminen olisi aika hauska juttu. :)

   Poista
 9. Täällä kans yks salalukija tajusi viimein ilmoittautua lukijaksi. Tosin hukkasinkin sut välillä kun en muistanut blogin nimeä. Mutta siis tykkään! Sulla on hyvä tyyli, pidä se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kia ja tervetuloa lukijakseni. :)

   Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!