tiistai 21. tammikuuta 2014

PELKISSÄ KALSAREISSAVuonna 2002 seitsemän nuorta miestä tekivät kepposen, joka on poikinut kansainvälisen massatapahtuman. Kundit ilmestyivät hetken päähänpistosta ilman päällyshousuja New Yorkin maanalaiseen. Metrojunassa he leikkivät, että eivät tunne toisiaan. Mikäli joku kanssamatkustaja huomautti housuttomuudesta, miehet kertoivat unohtaneensa ne.

Tästä tapahtuneesta alkoi vuosittain toistuva traditio ja seuraavana vuonna osallistujia oli jo 30. Mukaan oli uskaltanut jopa muutama päällyshousuton nainenkin. "No Pants Subway Ride" matkustamispäivä on nykyään valtava suosittu, tapahtumassa on mukana kaikenikäisiä kansalaisia yhtä paljon sekä miehiä, että naisia. 

New Yorkin asukkaiden lisäksi Baltimoren, Bostonin, Chicagon, Portlandin ja San Franciscon junamatkailijat ovat mukana tapahtumassa.  Viimeisin "No Pants Subway Ride" järjestettiin 12. tammikuuta 2014, yli 60 kaupungissa ja yli 25 maassa ympäri maailmaa. New Yorkissa osallistujia oli yli 4000.

Kysymyksessä on pelkkä kepponen jolla ei ole mitään ideologista taustaa tai poliittista agendaa.
Odotan innolla tätä merkillistä tapahtumaa Helsinkiin.

Iron & Wine - Woman King

4 kommenttia:

 1. Pitää aloittaa jo kalsarivalintamietintä, jos tapahtuma rantautuu tänne Helsinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä usko, että suomalaiset villiintyy tästä aiheesta. Tapahtuma on aina tammikuussa jo kylmyys haittaisi uskalikkoja. Odotan jännityksellä milloin tämä hullutus leviää Tukholmaan. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. ... hetkinen tarkistin asian ja ruotsalaiset ovat jo mukana. :)

  http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2242167-akte-du-utan-byxor-i-tunnelbanan-

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!