sunnuntai 12. tammikuuta 2014

BLING, BLING

Rakastan sormuksia, mitä isompia ja kummallisempia sen parempi. Suomesta on ihan mahdotonta ostaa erikoisia käsikoruja. Löysin kuitenkin internetistä aika läjän sormuksia mitä tahtoisin. Saattaa olla, että moni lukijanikin ilahtuisi saaliistani joten jaan tämän sormussatsin ilolla kanssanne. Olkaapa hyvä ja nauttikaa erikoisuuksista.

Aoi Kotsuhiroin  on Lontoossa asuva japanilainen suunnittelija jonka suunnittelemat, mustanpuhuvat sormukset ovat ainutlaatuisia taideteoksia. Sormukset ovat valmistettu 24 karaatin kullasta, helmistä ja posliini pääkalloista.Karl Fritsch puhaltaa uutta henkeä jo olemamassaoleviin esineisiin. Karlin koruja voisi luonnehtia anti-esteettisiksi. Joku voi pitää näitä vanhoista, ruostuneista nauloista ja ruuveista rakennettuja sormuksia rumina ja epätavallisina, minusta ne ovat järisyttävän kauniita.


 Betony Vernon on korusuunnittelija joka asuu ja työskentelee Milanossa ja Pariisissa. Hänen korunsa perustuvat erotiikkaan ja seksuaalisiin seremonioihin.
Vernon on menestyvä "rakkaus neuvonantaja" ja seksuaali-- antropologi hän on julkaissut kirjan The Boudoir Bible.  Kuvassa oleva hopeinen "Petting Ring" ansaitsisi korumaailman "Oskarin". 


 Sarah Duremus valmistaa kineettisiä koruja. Sarahin sormukset ovat kuin pienoisveistoksia jotka sisältävät liikkuvia osia.
Myös Sarah käyttää koruissaan Karl Fritsch  tapaan ympäristöstä löytyneitä esineitä kuten barbie-nukkien osia ja romumetalleja.
Sarah opiskeli kuvanveistoa, Massachusetts College of Art -laitoksessa keskittyen pieniin metalliesineisiin. 

 Ana Cardim on Portugalilainen suunnittelija joka on luonut tämän hauskan muistikirjasormuksen vuonna 2008.
Sivuille voi kirjata muistiin vaikka puhelinnumeroita. Tästä sormuksesta on saatavana kaksi versioita, yhdellä tai kahdella muistikirjalla.

Tätä  "Bunny Love - Ring" ei ole enää saatavana mistään nettikaupasta, siksi haluan juuri sen.
Aika nössö sormus makuuni mutta tässä on kuitenkin jotain mikä liikuttaa meikäläisen mieltä.


 Gigi Mariani avasi oman studion vuonna 1985 Modenassa, Italiassa valmistuttuaan oppisopimuskoulutuksesta kultasepän laboratoriosta. Gigi Mariani on saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja vuosien varrella. Uusin palkinto on 2012 Barcelonasta. ( Joid'art-Enjoia't Prize) Mariani yhdistelee koruissaan jalometalleja muihin metalleihin kuten rautaan, kupariin ja messinkiin.
Suuruudenhulluuteeni mikään ei sopisi paremmin kuin tämä kummallinen sormus. Seida Okutan on korutaiteilija Turkista. Omaperäisissä koruissaan Okutan käyttää pääasiassa kultaa, hopeaa ja jalokiviä. Sormukset ovat monimutkaisia pienoisveistoksia joissa ihmisfiguurit taistelevat, kiipeilevät tai syleilevät toisiaan. Minä pidin eniten tästä Okutan suunnittelemasta "Angel" -sormuksesta.


Joji Kojima on ikisuosikkini. Kojima rikkoo kaikkia olemamassaolevia sääntöjä ja hänen korunsa ovat todella provosoivia ja ne sallivat meille aivan uusia mahdollisuuksia kaunistaa itseämme. Kojima on syntynyt Kaliforniassa ja opiskellut Tama Art Universityssä, Tokiossa.  Elektro-, dance- ja poplaulaja, ,Lady Gaga on esiintynyt usein Joji Kojiman luomuksissa.

Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!