sunnuntai 8. joulukuuta 2013

MIEHEN TÄRKEIN ASUSTE


Työskentelen miesten vaateliikkeessä ja asiakkaani kysyvät minulta päivittäin, että kuinka he sitoisivat kaulahuivinsa, näyttämättä naismaisilta?

Hyvä kysymys, koska huivista on tullut viimeisen 50 vuoden aikana tärkeä ja käytännöllinen asuste myös miehille. Kaulahuivi ei ole tarkoitettu pelkästään hienosteluun vaan se on suojaava asuste Suomen oloissa vaikka paukkupakkasia vastaan.

Miesten huivin tarkoitus on tänä päivänä pitää mies lämpimänä. Historian kirja kertovat, että silkkihuivin alkuperäinen idea oli suojata lentäjien kaulaa viimalta avonaisessa ohjaamossa. Autiomaiden asukkaat ovat käyttäneet vuosisatoja huiveja suojautuakseen pölyltä ja auringolta. Aavikolla huivi esti limakalvojen kuivumista ja uskomusten mukaan se suojasi myös pahoilta hengiltä. Miesten solmiota eli kravattia voidaan pitää huivin muunnelmana.

Kysymys kuului siis, että: "Miten sidon huivin maskuliinisella tavalla"?

Kaaviokuvien esimerkillä anna muutaman yksinkertaisen neuvon huivin sitomistekniikoista.

Upea kaulahuivi on mielestäni oiva joululahja miespuolisille lahjansaajille ja sitten lahjan saatuaan miehet kannattaa ohjata huivinsitomiskursseille tänne blogiini.Rebecca Ferguson- Too Good To Lose

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!