perjantai 27. joulukuuta 2013

MAAN LOINEN
Silloin tällöin joku päivittelee, että olen niin omituinen, että en voi olla tältä planeetalta. Olkoon menneeksi, myönnän, että arvailut ovat totta. Kotiplaneettani on pieni kääpiöplaneetta nimeltä Haumea. Ainoa syy miksi vaivaudun tunnustamaan, tämän tosiasian on se, että ennemmin ja myöhemmin tämä asia tulee, ihmiskunnan tietoisuuteen.


Haumea löydettiin syntymäpäivänäni 28. joulukuuta 2004. Haumean löydöstä kiistelee kaksi eri tutkijaryhmää (jenkit ja espanjalaiset), mutta mielestäni andalusialainen ryhmä ansaitsee kunnian. Haumean lempinimi on "Santa" koska se löydettiin joulun tienoilla, mutta nimeä ei voitu virallistaa koska oli jo olemassa asteroidi 1288 Santa.

✌ 

Pidän Haumea nimestä, se on peruja havaijilaisesta mytologiasta. Kotiplaneettani halkaisijan arvellaan olevan noin 1600 km. Haumea pyöri akselinsa ympäri kerran neljässä tunnissa, tästä syystä pääni on aina vähän pyörällä. Harrastin Haumealla luistelua koska planeetan pinta oli kiteistä vesijäätä. Teillä maapallon asukeilla on vain yksi kuu mutta minullapa on kaksi,  Namakan, lempinimeltä "Blitzen" ja näistä Hi’iaka, lempinimeltä "Rudolph". 
Joissakin kuvissa kotiplaneettani muistuttaa paistettua kananmunaa, koska sen keskellä on erikoinen punertava alue.


Olin perheemme ainoa lapsi. Nimeni kotiplaneetallani oli Luaran, Yareena, Odala. Isäni oli Jellicoe Odala, hän oli "aistiva robotti", äitini oli Tavana Odala, ammattisotilas.
Haumealla vai miehet tulivat raskaaksi. Robotitkin.


Aiheutin marraskuussa 1989, Britanniassa suuren kohun kun tapasin koiraa ulkoiluttavan naisen viljapellolla jolle olin juuri laskeutunut ufolla. Olin kaikissa uutisotsikoissa mutta niissä ei päivitelty sitä, että olin toiselta planeetalta vaan sitä, että puhuin "skandinaavisella aksentilla".
Ihoni oli hiukan vihertävä jos ollaan oikein tarkkoja, niin ihoni on oliivinvärinen. Silmäni ovat aivan tavalliset, siniharmaat ja tukkani on hyvin tumma. Muistutin ulkonäöltäni maan asukkaita mutta suhteessa heihin olin alamittainen. Halusin sulautua valtaväestöön ja jäädä maapallolle asumaan. Valitsin kotipaikakseni pienen Suomen. Suomessa minua viehätti eniten neljä vuodenaikaa. Talvella Suomi oli kuin Haumea se lievitti satunnaista koti-ikävääni.


Alun perin kun tulin maahan minulla oli maan asukkaille eettinen viesti, joka meni näin: "Ihmisten tulee parantaa tapansa tai heitä ei hyväksytä kosmiseen yhteisöön"! Viestini oli, että: "Luontoa on suojeltava". 
Olen tullut kuitenkin siihen lopputulokseen, että maan asukkaat eivät viesteistäni välitä. IHMINEN tuhoaa itse itsensä sekä ympäristönsä.
Suurimmat uhat liittyvät ympäristömme tuhoamiseen ja kasvihuoneilmiöön eikä suinkaan ufoihin ja avaruusolioihin. Tuskin pystymme holtittomalla elämäntyylillämme maailmanloppua aiheuttamaan, mutta voimme tehdä elämämme maapallolla hyvin ikäväksi.

Humanoidina voin kertoa, että: "Teillä hyvät ihmiset ei ole muuta pelättävään kuin te itse."

Ranskalaisfilosofi Michel Serresin mukaan:"Maan loisina vaihtoehtoinamme ovat joko symbioosi tai kuolema, sillä loinen tappaa isäntänsä riistäessään tätä liian tehokkaasti. Samalla kuolee myös loinen. Loisen on kyettävä muuntumaan symbiontiksi, kyettävä antamaan isännälleen jotain takaisin."


Lopuksi rakas lukijani voit tehdä itsellesi testin minkä ikäinen olisit jollain toisella planeetalla. Klikkaa linkkiä. niin saat testiosion näkyviin.

Toivotan hyvää syntymäpäivää itselleni! Maapallolla ikäni on nyt 61-vuotta. Haumealla olen oman nerokkaan olettamukseni mukaan vasta 15-vuotias.

Janis Joplin - Summertime

6 kommenttia:

 1. Onnea Onnea Paljon toivoo ja satoja vuosia lisää!
  ..kappas sama päivä ku systerillä (kiitos muistutuksesta, pitääpä rustata hänellekki)
  -CR-Mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mika ja systerillesi myös onnentoivotukset. Minulla on ystäväpiirissäni jo kolme synttärikaimaa nyt sain neljännen.

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää sinä päivieni hauskuuttaja!!

  T. Jonna

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jonna ja mukavaa vuodenvaihdetta. :)

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!