maanantai 18. marraskuuta 2013

PUHU PUKILLE


Rakas joulupukki, voisitko tuoda minulle pinkin sorkkaraudan jonka on suunnitellut taiteilija Philip Losca. Sorkkarauta maksaa 75 dollaria ja sitä voi tilata täältä.


Lisäksi toivon saavani Camilla Skovgaardin suunnittelemat kengät, 908 dollaria.
Kenkiä voit tilata täältä.


Tämä Jennifer Crupin suunnitelema käsikoru on esillä Renwick Galleriassa, (American Art Museum) Pukille kuitenkin vinkiksi, että taiteilija kanssa voi aina neuvotella, tässä hänen sivut.


Haluaisin myös löytää pukinkontista tämän hauskan leikkuulaudan piristämään keittiötäni. Hinta on 15 puntaa ja sitä voi tilata täältä.


Designer Marie Thurnauer on suunnitellut tämän lampun joka sopisi hienosti makuuhuoneeseeni. Hintava kuin mikä 4500€, mutta puhun pukille. Valaisimia voi tilata täältä.


Silmiäni miellyttäisi myös  tämä Fabio Novembren 2001 suunnittelema pieni pöytä. Sitä voi ostaa täältä. Hinta on 13, 820. 00 dollaria.


Nämä lenkkarit kelpaisivat myös. Asics Kinsei -juoksukengät ovat 2013 mallistosta ja nämä on ehkä kauneimmat lenkkarit mitä olen koskaan nähnyt. Asicset maksavat 48 dollaria.
Lenkkareita voit tilata täältä.  Näissä lenkkareissa ei valitettavasti ole naisten kokoja, kengät on tehty miehille, naisille valmistetaan aina niin lällyn värisiä lenkkareita, että alta pois.


Rakastan myös espanjalaisen taiteilijan Andrés Gallardon posliinikoruja. Gallardo on opiskellut vaatesuunnittelua Madridissa ja hän on työskennellyt useissa espanjalaisissa muotiyrityksissä. Andrés alkoi valmistamaan 2010 ainutlaatuisia yksittäiskappaleita koruista joihin hän käytti löytämiään antiikki ja posliininkappaleita.
2011 hanke laajeni ja Andrés lyöttäytyi yhteen kollegansa graafisen-/tekstitilitaiteilijan Marina Casalin kanssa. Työparista kummallakaan ei ole virallista koulutusta korusuunnitteluun. 
www-sivut, online shop ja Andrés Gallardon blogi löytyy täältä.


Japanilaisen suunittelijan Momoko Okusan jännittävä kaulahuivi saisi varmaan   ihmisten päät kääntymään kadulla. Okusa oli finalisti 2013 "International Talent Support"-kilpailussa.
Veikkaan, että kuvassa olevaa huivia ei ole tuotannossa, mutta näppärä käsityöihminen saa tästä loistavan lahjavinkin.


Nuoresta Leandro Canosta (syntynyt 1984) sanotaan, että hän on erittäin lahjakas suunnittelija. Canon on syntynyt pienessä Andalusialaisessa kylässä, Etelä-Espanjassa. Canon luomukset ovat todella avantgardistisia ja tämä kuvassa oleva hamonen on varmasti hillitymmästä päästä. Canon omat kotisivut ovat täällä. 
En löytänyt myöskään paikkaa mistä tätä hametta voisi ostaa netissä joten tämä käy taas vinkkinä käsityötaitoiselle. Ei kun puikot heilumaan! Joitakin Leanro Canon vaatteita voi ostaa täältä.Yuna - Mermaid


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!