maanantai 4. marraskuuta 2013

MOKO MARKET


Mielestäni Punavuori on Helsingin SoHo. Kaupunginosassa jossa asun on paljon pieniä kahviloita, kuppiloita ja kivijalkakauppoja. Perämiehenkadun liepeillä on vanhoja teollisuustaloja, joissa nykyään on kaikenlaista mielenkiintoista toimintaa. 
Eräs suosikkipaikoistani on Moko Market ja Café . Moko Marketissa on sisustusmyymälän yhteydessä kahvila joka on päivisin, lounasaikaan jokaista paikkaa myöten täynnä. Mokon tiloissa on myös toinen kahvila pieni, intiimi Kaffa Roastery joka on perustettu vuonna 2007. Kaffa on Helsinkiläinen kahvipaahtimo joka ostaa kahvinpavut suoraan kahvitiloilta ja paahtaa ne itse. 
Suosittelen kokeilemaan Kaffan espressokahveja. Moko on mukava treffipaikka eikä haittaa vaikka ystäväsi myöhästyisi koska saat taatusti aikasi kulumaan ihastuttavassa myymälässä.


Kuvat: Tšupukka/iPhone
Aino Venna - Trouble Of The World

3 kommenttia:

 1. Moko on kiva paikka, asuin ennen ihan naapurissa jolloin tuli käytyä mutta nyt jotenki päässyt unohtumaan! :(

  x Sarina

  VastaaPoista
 2. Espoo on kamala paikka asua, liian lähellä ja liian kaukana kaikesta hauskasta. Seuraavalla kaupunki (Hesa) käynnillä täytyy taas käydä Punavuoressa. Toi kahvila tuntuu justiinsa mukavalta levähdyspaikalta <3
  Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista Sarina ja Kaija. Aina kun minä vierailen Mokossa tunnen olevani ulkomailla. :)

   Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!