keskiviikko 13. marraskuuta 2013

KAKKULAT

Ostin itselleni maanantaina parit uudet silmälasit optikko Vesa Pallasvesalta. Pallasvesan myymälässä on uusien silmälasikehysten lisäksi katseilta piilotettuja aarteita. 
En halunnut 2000-luvun pokia vaan jotkut kummalliset "retro" -kehykset. Optishopissa on pilvin pimein outoja kehyksiä joten minulle tuli valinnan vaikeus.


 Kullanväri ei mielestäni sovi minulle mutta niin vaan huomasin, että olin valinnut juuri kullanväriset, pienet, 1920-luvun tyyliset "Koure"-kehykset, jotka ovat metallisankaiset ja muodoltaan pyöreät. Kultasankaisista kehyksistäni tulee mieleen Jean Paul Gaultierin kasarivuosien luomukset.


Toiset lasit jotka valitsin oli Robert La Rochen 80-luvun isot metallisankaiset lasit. Robert La Roche on itävaltalainen silmälasibrändi, jonka rikas kulttuuriperintö ulottuu 1970-luvulle.
Rochen suunnittelemat lasit ovat mielestäni todella rumat. Rillit odottavat edelleen oikeata hetkeä päästäkseen komeilemaan nenälleni.

Kuvat:Tšupukka/iPad

Edelliset silmälasini olivat myös Pallasvesan putiikista ja ne olivat Scandinavian Eyewearin. Scandinavian Eyewear on ruotsalainen yhtiö, joka on suunnitellut silmälaseja vuodesta 1948. Hyvät silmälasit S.E:t olivatkin ne palvelivat minua yli kymmenen vuotta. Nyt näköni tarvitsee vahvistusta ja oli pakko investoida uusiin.
Inhoan uusia lasejani. Inhosin myös vanhoja silmälasejani. Nyt taas tykkään vanhoista laseistani ja totuttelen uusiin. Uusilla silmälaseilla maailma näyttää erilaiselta ja ole ällistynyt kuinka paljon minulla on ryppyjä. Peilikuvani oli parempi vanhoilla kakkuloilla, armollisempi! En tiedä pidänkö tästä uudesta maailmasta?

Jacob Banks - Worthy


4 kommenttia:

  1. Hienot lasit! Eikä sulla ole mitään hätää ryppyjen kanssa, näytät tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kohteliaisuudesta Peppermint. :) Hyvää joulunodotusta!

      Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!