keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

TÖYSÄN LINJAVoitteko kuvitella, mikä onnenkantamoinen olen? Lähdin junalla Helsingistä, Jyväskylään. Jyväskylän Matkakeskuksesta matkani jatkui vielä Saarijärvelle. 
Linja-autot kulkevat harvakseltaan Jyväskylä - Saarijärvi väliä. Juna Helsingistä saapuu perille 15.44, mutta linja-auto lähtee neljää minuuttia aikaisemmin!
Yrittänyttä ei laiteta joten lähetin tekstiviestin liikennöitsijälle ja tiedustelin voisivatko he odottaa minua? Jumankekka kuljettaja vastasi että: "Odotamme sinua." 

No tietenkin halusin antaa hyvän kiertää ja menin kysymään konduktööriltä voisiko hän kuuluttaa, että bussi joka lähtee Matkakeskuksesta, Alajärvelle odottaa muutaman minuutin tästä junasta tulevia matkustajia. 
Epuuta tuli ja kulutusta ei suostuttu tekemään koska tässä junassa tuskin on muita ihmisiä siihen suuntaan menossa? Pötypuhetta olenhan minäkin menossa, mutta neuvokkuuteni ansiosta minun ei tarvitse odottaa kahta tuntia. En ymmärrä millä tavalla tämä kuulutus olisi ollut VR: l:tä pois. Pieni inhimillinen jousto olisi joskus paikallaan kun siihen ei sisälly sen suurempaa vaivaa. Karstulan liikennöitsijälle nostan hattua, koska vaivan lisäksi he suostuivat tinkimään lähtöaikataulusta ja muut matkustajat joutuivat vuokseni kestämään pienen viivytyksen. Kuljettaja oli ihan älyttömän kiva ja me juteltiin koko matka Jyväskylästä, Saarijärvelle. Kuski kiri vielä menetetyt minuutit takaisin joten suurempaa vahinkoa ei tapahtunut. Jäädessäni kyydistä pois kuski tuli vielä auttamaan tavarani ulos autosta ja me kättelimme jäähyväisiksi, se oli hieno hetki. Töysän linja Oy on emoyhtiö ja heillä on myös hienot www-sivut, osoite on: www.toysanlinja.fi. 

The Cinematic Orchestra - To Build a Home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!