sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

PRIMAL RUOKAVALIOLainasin kirjastosta kirjan "Tahdomme Elää Terveinä", ystäväni suosituksesta. Kirjan on kirjoittanut Aajonus Vonderplanitz. Terveyshuoleni saavat minut hakemaan apua kaikesta mahdollisesta ja jopa mahdottomasta. On vaikea erottaa humpuukia oikeasta asiasta joten näitä itsehoito-oppaita kannattaa lukea kieli keskellä suuta ja muodostaa omat johtopäätökset.
"Tahdomme Elää Terveinä" kirja antaa ihan pöyristyttäviä ohjeita sairauksien hoitoon joten lukijan kannattaa ymmärtää, että kirjan neuvot eivät ole lääketieteellisiä ja kirjailija ei ole vastuussa mistään.
Ajatuksia kirja kuitenkin nostattaa.
Syövän hoitamiseen kirja antaa seuraavia ohjeita:
- On lakattava syömästä kuumennettua, prosessoitua ja saastunutta ruokaa. Paistettujen ruokien välttäminen on ehdotonta, koska toksiinit ovat paistamisen sivutuotteita.
- On täytettävä veri ja elimistö raaoilla rasvoilla. Rasvat sitovat itseensä kuolleet solut kuljettaen ne ulos kehosta tai neutralisoi niiden myrkyllisyyttä.
- On syötävä tuoreita, raakoja sitrushedelmiä tai muita hedelmiä, joista pitää. Hedelmät hajottavat kasvainkudosta.

Vonderplanitz neuvoo myös, että raakarasvat, myös jotkut öljyt, merkitsevät samaa kuin syövän eliminointi.

Silmälääkärini totesi helmikuussa, että molemmissa silmissäni on alkava harmaakaihi. Tähän kaihivaivaankin "Tahdomme Elää Terveinä" -kirjasta löytyy neuvoja:

Kirjailija toteaa ensiksi, että harmaakaihia esiintyy yleensä yliaktiivisilla ihmisillä, joiden korkea adrenaliinitaso kuluttaa veren ja kehon rasvoja. Silmistäni siis puuttuu täysin hyödylliset rasvat.
Ohjeeksi vaivaani annetaan seuraavaa: 1 -3 rkl kivipuristettua oliiviöljyä päivässä loppuelämän ajan.
Myös raakaa lohta suositellaan useana päivänä viikossa sekä porkkana ja -punajuurimehua. Tämän edellä mainitsemani ruokavalion pitäisi pysäyttää kaihin eteneminen ja jopa pysäyttää se kokonaan.

Vasemmassa silmässäni on myös hyvänlaatuinen kasvain, joka on ilmeisesti ultraviolettisäteilyn aiheuttama. (Käyttäkää hyvät ihmiset aina auringossa hyviä aurinkolaseja jos haluatte säästyä silmien kasvaimilta ja kaihilta.) Kasvaimeni silmässä on kyllä pienentynyt mutta siihen en ole saanut ohjetta tästä kirjasta vaan terveyskaupasta jossa minulle suositeltiin aprikoosinsiemeniä munasarjasyöpäni päihittämiseksi. Sivutuotteena siemenet ovat näköjään parantaneet silmäänikin. Aprikoosinsiemenet sisältävät B-17 vitamiinia jonka väitetään tappavan syöpäsoluja. Syön aprikoosinsiemeniä joka päivä seitsemän kappaletta sekoitettuna pieneen määrään hunajaa. Syöpäkasvaimet rakastavat makeaa ja näin teelusikallisella hunajaa huijaan kasvainta ottamaan B-17 vitamiinia tuhoutuakseen. Aprikoosinsiemenet maistuvat hennosti syanidille. Vedän tästä johtopäätöksen, että mikäli en kuole syöpään saatan saada syanidimyrkytyksen.

Munasarjasyöpääni yritän parantaa seleenillä, aprikoosinsiemenillä ja vehnänorasjuomalla. Syyskuussa minulla on seuraava syöpäkontrolli ja edessä uusi leikkaus, mutta uskon lujasti, että parannun kokonaan.

Mikäli sairastat kuppaa kirjan neuvot kannattaa jättää omaan arvoonsa ja hakeutua lääkäriin. En jaksa uskoa, että juoma joka on tehty 18:sta tomaatista, lämmittämättömästä hunajasta ja sitruunanmehusta parantaisi kupan. Tomaattijuomaa pitäisi nauttia kahdeksan päivän ajan. Just joo!

Usko siirtää vuoria - tosi vahva jätkä!

Flunk - Blue Monday

2 kommenttia:

 1. miten paljon juot vehnänorasmehua päivässä ja onko se auttanut
  terv kohtalotoveri

  VastaaPoista
 2. Hyvä kohtalotoverini, otan osaa sairautesi vuoksi ja toivon, että tervehdyt. Vehnäorasmehua sekoitin aamuisin teelusikallisen vesilasiin ja join sen herättyäni tyhjään vatsaan. Ostin myös vahvoja seleenipillereitä mutta olen vaihtanut pillerit parapähkinöihin, jotka sisältävät seleeniä. Syön pähkinöitä päivittäin.
  Vehnäoras on tällä erää keittiöstäni loppu. Täytyy varmaan täydentää varastojani.

  Uskon kuitenkin vakaasti, että ihminen pystyy mielellään tervehdyttämään itsensä, koska hän pystyy sen avulla myös sairastuttamaan kroppansa. En tiedä onko luontaistuotteista ollut mitään hyötyä mutta ei niistä haittaakaan ole ollut. Arvoni ovat kuitenkin pysyneet hyvinä ja kontrollini joissa olen käynyt 3 kuukauden välein ovat nyt pidennetty ja käyn jatkossa kontrolleissa neljän kuukauden välein.

  En ole pysähtynyt suremaan sairauttani vaan käyn duunissa päivittäin, ulkoilen ja syön nykyisin vain hyvää tuoreista aineksista valmistettua ruokaa. Kirjaimellisesti nautin elämästäni ja pärjään huumorintajuni avulla. On minulla toki mustat hetkeni, mutta onneksi ne ovat vain hetkiä.

  Toivotan sinulle oikein hyvää ja kaunista joulua sekä onnekasta uutta vuotta.
  Kiitos myös kommentistasi.

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!