torstai 11. heinäkuuta 2013

ANU LAAPOTTI - NEROKAS AJATTELIJA

Facebook on yhteisöpalvelu, missä ahkerasti vaihdetaan omaa avatarta. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden kuvallisen käyttäjäprofiilin luomiseen.
Jokainen tahtoo näyttää profiilikuvassaan mahdollisimman hyvältä. Tietenkin! 
Minäkin haluan alvariinsa rustata kansi- ja profiilikuviani, lisäilen kuviini kaikenlaisia piilovitsejä sekä photoshop tehosteita. Kaikki tämä vaiva vain siksi, että meikäläisellä on niin kova tarve tulla tykätyksi ja peukutetuksi.
Kommenttikyttääminenhän se on kuitenkin Facebookin parasta antia.
En ole mitään kaunotar tyyppiä joten yritän löytää itsestäni aina sellaisia kuvia, että näyttäisin mahdollisimman hyvältä. Itsetuntoni joka ei ole mitenkään matala, ei ole kuitenkaan sitä luokkaa kuin ystävättäreni ANU LAAPOTIN, joka panee lekkeriksi aina kun hän laittaa uuden profiilikuvan "Naamakirjaan", näytteille.

Anu on todellisuudessa pitkänhuiskea, vaalea kaunotar vaikka näistä oheisista otoksista voisi toista olettaa. Olen nähnyt Anusta näiden julkaisemieni kuvien vastapainoksi erittäin upeita valokuvia. Stylisti Laapotin hullunhauskat avattaret hakkaavat kuitenkin mennen tullen kaikkien meidän silotetut profiilikuvat. Hauskojen kuvien lisäksi myös Anun status- eli tilipäivitykset naurattavat minua ja saan aamukahvini aika usein hänen ansiostaan väärään kurkkuun. Poimin Anun luvalla muutamia hänen postaamia helmiä tänne blogiini lukijoitteni iloksi. 

Päivän "mietelauseita" ja avattaria Anu Laapotin tapaan:Seabear - Cold Summer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!