sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

RAVINTOLA ROSAVILLA


Kuva: Niki / Tšupukka on Ravintola Rosavillan, ravintoloitsija Mikin kainalossa 
Mukavuusalueelta poistuminen on minulle joskus tuskallista ja tarkoitan mukavuusalueella Helsingin ydinkeskustaa. Silloin kun vaivaudun poistumaan Stadin ytimestä, se on yleensä aina kannattanut.
Olin lipputyttönä Espoon Golfseuran kentällä. Kenttä on 18 -väyläinen ja pelaamalla kaikki reiät aikaa kuluu yleensä yli parituntia. Nälkä on varsin mahtava kun Egs:n valtava kenttä on kierretty.

Golf-kentällä on oma ravintola, joka tarjoaa päivisin hyvää lounasta. Ravintola Rosavilla on auki 08.00 - 22.00.
Perjantaisin ravintolassa järjestetään BBQ -ilta ja silloin ruokaa kokataan ravintolaan puutarhassa.
BBQ eli Barbecue tarkoittaa ulkogrillissä avotulella tai hiilloksella valmistettua varrasruokaa.
Paikalla perjantaisin on grillimestari, joka taikoo herkkuja milloin lihasta, kanasta tai kalasta.

Kuva: Tšupukka / Onnellinen jääkiekkoilija nauttii muusista ja soosista.
Meidän seurueellemme sattui itämainen BBQ -ilta. Tarjolla oli kanaa pähkinäkastikkeessa, sitruunaruoholla ja inkiväärillä marinoituja kalavartaita, grillattuja scampeja, tonnikalaa ja haimonnia.
Riisiä ja nuudeleita oli tarjolla grilliruokien kumppaniksi sekä erilaisia salaatteja kuten Aasian colelawia eli kaalisalaattia ja kurkkusalaattia missä oli mm. kokonaisia sokeriherneen palkoja. Tulinen hedelmäsalsa oli mieleistäni ja se sopi hyvin kanan kanssa, mutta minun makuuni salsa oli aavistuksen liian mietoa koska olen tottunut itämaisiin todella tulisiin makuihin. Suosittelen lämpimästi ravintolaa kaikille golfaajille ja mikseipä muillekin vierailijoille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruuasta ja ulkoilmasta.

Prince - Kiss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!