sunnuntai 19. toukokuuta 2013

IHANAT KESÄIHMISET

Kesä tulee ja ihanat kesäihmiset valloittavat kadut, kaupat, kahvilat ja uimarannat. Et voi paeta minnekäkään eksoottisilta vaatevalinnoilta. Minun on ainakin vaikea nauttia kahvikupillisestani kahvilassa jos vieressä istuu paidaton mies. Yleensä tällä puolialastomalla miehellä on sentään yllään harmaansävyiset puolisääreen ulottuvat kulahtaneet sukat miksattuna sandaalien kanssa.

Ihmettelen aina itsekseni, että kun ensimmäinen lämmin päivä koittaa Suomessa miksi ihmiset pukeutuvat kuin olisi "Suuri Kurpitsajuhla".

Kesäkauden räikeimmät tyylivirheet syntyvät naisten alusvaatteista ne loistavat auringon valon ansiosta läpikuultavien kesäkankaiden alta usein likaisina ja lukuisten pesukertojen jälkeen virttyneinä. Kukalliset, liian piukat ja mustat alushousut valkoisten farkkujen alta näyttävät myös kammottavilta. Valkoisten vaatteiden alle ei myöskään kannata pukea valkoisia alusvaatteita jos haluaa, että alusvaatteet eivät kuulla läpi. Vaaleiden vaatteiden kanssa kannattaa valita mieluimmin ihonvärisiä alusvaatteita.
Naisten hoitamattomat jalat näyttävät järkyttäviltä sandaaleissa. Mikäli haluat antaa huolitellun vaikutelman niin  ajele säärikarvat, hoida kovettumat kantapäistä ja lakkaa kynnet vaikka värittömällä lakalla. Älä kävele varvassandaaleissa kaupungilla jos haluat pitää jalkasi kauniina, katupöly aiheuttaa jalkapohjien ja kantapäiden karheutumista, kovettumista ja jopa halkeilua. Crocsit eivät myöskään kuulu aikuisten kesäpukeutumiseen kaupungissa, ne sopivat ainoastaan lapsille.

Uima-asutkaan eivät mielestäni kuulu kaupunkikuvaan, eikä miehillä liian lyhyet shortsit. Miesten kaupunkishortsien lahkeiden oikea mitta on hiukan polvilumpion yläpuolella. Vyölaukku miehellä... ei, ei, ei! Ja vielä kerran EI!
Miesten ei pitäisi myöskään käyttää T-paitoja jotka ovat varustettu tyhmillä teksteillä kuten: "My face a place for girls." Huumori ja vitsipaidat katukuvassa ovat kammottavia, niitä voi käyttää kotona löhöillessä.
Miesten ei pitäisi myöskään tunkea kaikkia tavaroitansa housuntaskuihin jos eivät halua näyttää siltä, että ovat juuri ryöstäneet karkkikaupan.
Mikäli olet iso ja lihaksikas mies muut ihmiset eivät välttämättä halua nähdä sinua puolialastomana tai V-kaula-aukossa joka ylettää napaasi. Vielä viimeiseksi neuvoksi annan miehille tämän: "Ole mies äläkä anna äitisi ostaa vaatteitasi."

Nämä tyypit jotka esiintyvät valokuvissa ovat kaikki amerikkalaisen supermarketin asiakkaita ja voin vannoa, että nämä blogiini laittamat kuvat ovat siistimmästä päästä. Ihmisten käytös on ihan käsittämätöntä. Asiakkaat saattavat jopa paskantaa Walmartin lattialle?!? Täällä kotimaassa yleensä kustaan kukkaistutuksille.

Kesä on ihmisen parasta aikaa. Eläköön kesä!1 kommentti:

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!