sunnuntai 5. toukokuuta 2013

ÄLÄ LAIHDUTA

Olen kyllästynyt muoti-blogeihin en ymmärrä mitä mielenkiintoista siinä on, että nuoret naiset poseeraavat samanlaisissa "HenkkaMaukka" -releissä päivät pääksytysten? Missä on mielikuvitus? Ilmiö on hassu ja se jatkuu Helsingistä, Utsjoelle. Suomen pohjoisimmassa kunnassa "muoti-bloggaaja" vetää tismalleen samat releet päälle kuin hänen kilpasiskonsa Helsingissä. Utsjokelainen bloggaaja eroaa luultavasti Stadin kimmasta sillä, että joutuu tilaamaan vaatteensa postimyynnistä.

Mielestäni mielenkiintoinen muotiblogi on sellainen missä uhmataan valtavirtaa ja haastetaan perinteiset käsitteet kuten kaupallisuus ja kauneus.
Nyt kaikki blogit ovat samanlaisia eli pelkkiä muotilehtien ja mainoksien plagiointeja. Bloggarilla pitää olla supermallin ulkonäkö, ammattilaisen kamerakalusto, kuvankäsittelytaito ja jopa tuotesijoittelun taito mikäli hän aikoo ansaita blogillaan.

Pidän enenemän ns. tyyli-blogeista ne ovat maanläheisimpiä ja bloggarit eivät välttämättä pukeudu vaatteisiin mitkä ovat sillä hetkellä "In". Monet tyyli-bloggarit ovat myös vartalotyypeiltään erityisiä esim. todella pieniä tai plus-size -kokoisia yleensä he ovat sellaisia, että poikkeavat muotialan ihanteista.
Löysin netissä surfatessani fantastisia tyyli-blogeja joita ylläpitää plus-size -kokoiset naiset, he ovat elävä todistus siitä, että naisen ei tarvitse olla nälkäkurki pukeutuakseen persoonallisesti ja kauniisti.

Tätä kirjoittaessani on kansainvälinen ÄLÄ LAIHDUTA -päivä, (International No Diet Day).
Mikäli sinä rakas lukijani olet plus-size, niin ole edes tänä yhtenä päivänä vuodessa vertailematta itseäsi muihin. Sinulla on oikeus olla minkäkokoinen tahansa ja silti voida hyvin. Arvosta itseäsi, ole kaunis, terve ja ihana itsesi.
Ystävättäreni joka on plus-size -kokoinen sanoi kerran tyypille joka inisi hänen korvaansa, että: "Kuule Kaija kyllä sinun pitäisi laihduttaa." Tähän Kaija totesi, että: "Minähän en laihduta, niin kauan kun kainalokuoppani ovat kuoppia minulla on hyvä olla."

fatshion.pinger.pl
leblogdebigbeauty.com
gabifresh.com 
waituntilthesunset.com 
 franticdreams.com
athickgirlscloset.blogspot.com 
gabifresh.com 
vistetequevienencurvas.com
nadiaaboulhosn.com
bighipsredlips.com 
frocksandfroufrou.com

Toni Childs - House Of Hope

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Mä en ole koskaan aiemmin tuntenut olevani liian lihava -vaikka mulle on jopa Steissin edessä täysin ventovieras nainen sanonut "S...n lehmä sun pitäisi laihduttaa."
  Olen löytänyt aina mieleisiäni vaatteita, omituisia, vähän liian "posh" mutta mitä väliä?
  Nyt tiedän millaista on olla liikaa...kolmas viikko jättiannosta kortisonia pöhöttää, turvottaa ja saa minut tuntemaan itseni lihavaksi.
  Ongelma ei tosin ole valtaisa, vaatteet sopivat...ainoa ongelma ovat "nimettömät" mutta ajattelin, että käyn shoppaamassa muutamat mummobyysat tämän välivaiheen ajaksi ja thats it.
  Kaikki kommervenkit kyllä ovat käytössä, green Tea, spirulina jne...mutta koska olen nirso ja huono syömään (ja solusalpaajat alkavat kahden viikon kuluttua) en koskaan jätä syömättä kun maistuu. Eilenkin laitoin perheelle ja itselleni terveelliset hampurilaiset. ;)

  VastaaPoista
 2. Otan osaa kortisonikuurisi takia ja sehän ei ole oikeastaan lihomista vaan olet julmetusti turvoksissa kuten itsekin toteat. Toivon, että kuurisi loppuu pian ja elämä asettuu aloilleen. Ulkopuolisethan ei sitä tiedä, että sairastat jotakin joten ilkeät kommentit sattuu sitäkin enemmän. Elämä on kyllä kummallista kun se on yhtä kauneuskilpailua vaikka terveys pitäisi olla ykkösasia. Nykyään ymmärrän olla onnellinen siitä, että pystyn omin avuin liikkumaan ja kaikki aistit on tallella ja järki päässä.

  Lakkaa käyttämästä alusvaatteita paitsi mummobyysat olla kyllä aika seksikkäitä. :)

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!