maanantai 11. helmikuuta 2013

LOST AND FOUND

Tässä on viime viikon saldo onnettomista kaveruksista joista toinen käsine on luultavasti turvallisesti omistajansa taskussa.
Vähältä piti tilanteita on ollut kuluneella viikolla myös paljon, huikkaan aina silloin omistajalle, että: "Sun käsine tippui."
Omakin rukkaseni hukkui viime keskiviikkona asioidessani Naistenklinikalla. Ostin uudet tulipunaiset kintaat tilalle, surin kyllä sitä hukkunutta nahkarukkastani. Pidän siitä, että ihmiset asettelevat näitä pudonneita reppanoita ovenkahvoihin, ikkunalaudoille jne. Salainen toive on tietenkin, että omistaja löytäisi hukkuneet käsineensä, mutta se toive taitaa harvemmin toteutua.

Iso-Roba
Freda
Albertinkatu
Erottajankatu 
Armfeltintie

Oloni on tällä hetkellä kuin yksinäisellä lapasella pimeällä kadulla. Pelottaa tuleva keskiviikko ja leikkaukseen joutuminen.Näkemiin kaikille lukijoilleni siihen asti kun olen taas sellaisessa kondiksessa, että voin päivittää blogiani.Niin ja pitäkää huolta tavaroistanne, varsinkin käsienlämmittimistä. 
Koop - Island Blues

3 kommenttia:

 1. Hauska juttu lapasista! Paljon tsemppiä sulle koitokseen! Ja homeo- ja em-patiaa roppakaupalla täältä! Luitko muuten sen jutun, "leikki lähti lapasesta"? Oli niin kerrassaan hauska!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä leikkaukseen ja voimia toipumiseen. <3 Palataan asiaan sitten. :)

  VastaaPoista
 3. Voimia toipumiseen, Tsupukka <3 <3 <3

  Se, että ihmiset nostelevat pudonneita lapasia turvaan, kertoo minusta ihanalla tavalla siitä, että me ei ihan vielä olla pudottu kokonaan kyynisyyden synkkään kaivoon <3

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!