maanantai 15. lokakuuta 2012

SORMUS

Rakastan sormuksia. Etsiskelin netistä sellaisia malleja joilla voi viestitellä. Tässä pieni valikoima löydöksistäni myös lukijoitteni iloksi.

Colleen Baran käsintehty sormus tilaa täältä.

Colleen Baranin rakkauskirje sormus on ihana. Se on helpoin tapa kertoa tunteistaan, joka päivä, joka minuutti ja joka sekunti.
"Inner Message" -sormuksen suunnittelija on Jungyun Yoon ja sormusta voit tilata täältä.

Tämä Korealaisen suunnittelijan Jungyun Yoon sormus jättää salaisen viestin ihollesi. Sormus sopii mielestäni hyvin kihla- tai vihkisormukseksi.Jungyun Yoon sai idean sormukseen Korealaiselta pop-laulajalta, joka kertoi laulun sanoituksessaan erostaan ja siitä kuinka sormuksen tilalla oli eräänä päivänä enää vain auringon haalistama iho muistona rakkaudesta.


I love you ja I know sormusta voit tilata täältä.


Nämä sormukset sopivat "Star Wars" faneille. Hans Solo ja Prinsessa Leia renkailla voit hienovaraisesti julistaa rakkauttasi. Voit tilata sormukset myös haluamallasi tekstillä. Jokainen kirjain leimataan käsin joten kahta eksaktisti samanlaista on vaikea valmistaa.

Katie Rowland on useasti palkittu lontoolainen kultaseppä jonka neronleimauksen ansiota on tämä hauska "Ring Me" -sormus. Tarvitset lisäksi pienen mustetyynyn jotta leimasin toimii. Käyntikortit ovat tämän jälkeen menneisyyttä.

Ring me sormusta voit tilata täältä.
Modernille pariskunnalle tai vihaiselle exälle. Voit tilata tätä "Divorce"-sormusta täältä.
Dusty Springfield - Spooky


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!