maanantai 24. syyskuuta 2012

HELLS ANGELS FINLAND

This image is copyrighted and may not be downloaded or used without permission from Hells Angels Finland.

Ystävättäreni Telle antoi minulle lahjaksi 2006 kesällä kirjan nimeltään: 101 asiaa jotka kannattaa tehdä ennen kuolemaa.

Kirjassa on monia juttuja mitä minulla ei ole aikomustakaan koskaan toteuttaa, kuten kolmen kimppaa.

Kirja osui käsiini viime viikolla ja kun selailin sitä päätin, että olisi aika toteuttaa joku kirjan esittämä asia. Ajattelin, että hoidan kerralla mahdollisimman monta ruksia teokseeni ja poimin kirjasta suraavat käskyt.

Käsky 23: ”Hankkiudu pidätettäväksi.”
Käsky 62: ”Hankkiudu sanomalehden etusivulle.”
Käsky 80: ”Hanki porttikielto.”
Käsky 87: ”Voita pelkosi.”
Käsky 99: ”Tunnusta.”

Tiesin, että viikonlopulla oli tulossa isot bileet Kaivohuoneella, eikä ihan mitkä tahansa bailut vaan Hells Angels Finlandin järjestämät pippalot. Kysymyksessä  syntymäpäiväjuhlat kahdelle suomalaiselle moottoripyöräjengille. Toinen bändeistä oli Helsinkiläinen Nomads joka täytti viisitoista vuotta ja Lappeenrantalainen sankarijengi Carelia  joka  juhli kymmentä vuotta.

Ryhdyin tuumasta toimeen ja järjestin niin, että sain avec-kutsun ystävättärelleni ja itselleni.

Enkelipoika tuli tuomaan kutsun liivit päällä työpaikalleni. Lähtiessään komistus piti ovea auki nuorelle äidille ja auttoi hänet ulos pienokaisensa kanssa. Olin hämmentynyt, on harvinaista herkkua, että joku älyää avata oven ylipäätään naiselle mutta vielä hämmentävämpää on se, että kyseessä on ihminen jota tässä yhteiskunnassa pidetään pahiksena.

Lauantai-iltana kävelimme ystävättäreni kanssa Kaivolle korkkareissa ja iltamekoissa. Poliisivoimat olivat tuhdisti liikkeellä ja odotin/toivoin, että milloin meidät pysäytetään ja tehdään ruumiintarkastus. Illallispöydässä yksi kaveri kertoi, että poliisit olivat tiedustelleet minkä väriset liivit hänellä mahtoi olla takin alla? Miksi meiltä ei kysytty? Minulla oli ylläni Enkeleiden logon punaiset rintsikat, tietenkin! Paikalla oli myös lehdistöä mutta ei me päästy edes takasivulle. Paparazzit ajattelivat varmaan, että neidot ovat vaan viattomasti iltakävelyllä eivätkä tiedän susi-hukkasista mitään.

Kaivohuoneella oli varmaan neljäsataa motoristia ja kauimmaiset vieraat olivat Australiasta. Järjestelyt olivat hienot ja voitin pelkoni jo ulko-ovella kun vuorenkokoinen ukko toivotteli meidät nauraen tervetulleeksi. Kaunis neitonen tarjoili sisään tuleville vieraille kuohuviiniä. Tuskin olen koskaan ollut juhlissa missä minulla on ollut yhtä turvallinen olo ja missä miehet olivat poikkeuksetta kohteliaita. Tavallisessa baarissa aina joku känniääliö tunkee suuhun vaikka ei syliinkään mahdu, näissä juhlissa sellainen käytös olisi ollut tavatonta.

Ohjelmakin oli äimistyttävän hienoa. Ulkoparvekkeella soitti gimma viulua se oli upeata kuultavaa syyskuun tummassa illassa, nahka-liivisten miesten keskellä.
Tarjolla oli hyvää "miesten" ruokaa ja vampyyrin verta. Paikalla oli tietenkin myös bändi joka vauhditti jengiä tanssilattialle. Juhlissa oli myös yllättävän paljon eri alojen julkiksia sekä muita silmäätekeviä ihmisiä. Siinä missä nämä motoristi karvanaamat olivat komeita voin todeta, että myös naiset olivat kauniita.

Yritin vielä illan päätteeksi hommata porttikiellon vilauttamalla tanssilattialla mutta ei se tehonnut joten täytin vain kaksi käskyä.
1.)   Voitin pelkoni.
2.)   Tunnustin julkisesti vilauttaneeni ja, että olin Enkeleiden juhlissa.

Kiitän ikimuistettavasta kokemuksesta Hells Angels Mc Finlandia.

PS. Mitähän mun äippäni tästä sanoo?

Mecano - Hijo De La LunaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!