tiistai 11. syyskuuta 2012

EIGHT HOUR CREAM

Ihmeitten aika ei ole ohi.
Minua on vaivannut jo pitkään suupielen halkeama. Oikea suupieli tulehtui kevättalvella flunssan yhteydessä eikä ole ottanut parantuakseen. Suupielen parantumiseen vaikuttaa myös ikäni koska iho on jo luonnostaan rypistynyt ja täten huulenpielikin on huonosti ilmastoituva ja ahdas.

Monet henkilöt suosittelivat vaivaani Bepanthen-ihovoidetta mutta se vaan pahensi asiaa.

Menin viimein apteekkiin ja apteekin täti sanoi, että siinä saattaa olla jo kaikenlaisia bakteereja ja hiivoja joten hän suositteli stydimpää voidetta. Ostin Pimafucorttia ja se näytti sillä hetkellisesti parantuvan.

Suupieli halkesi kuitenkin pian uudelleen varsinkin jos nauroin makeasti, haukottelin tai haukkasin vaikka tomaatista. Tomaatit joista pidän valtavasti ärsyttivät ja kirvelivät myös haavaa niin paljon, että lopetin niiden syömisen.

Kuukausi sitten keksin, että minulla on kaikki muut vitamiinit kondiksessa mutta E-vitamiinista voi olla vissi pula koska en ollut napsinut niitä kuukausiin.
Helsingin apteekeista on kuitenkin E-vitamiinit ollut jo pitkään loppu sillä venäläiset ostavat niitä niin paljon kuin irti saavat. (Venäläiset ovat saaneet selville nuorekkuuteni salaisuuden.)
Stockalle oli tullut eilen viisi rasiaa E-vitamiineja mutta myyjä ei löytynyt pillereitä mistään. (Myyvät varmaan tiskin alta E-vitamiinit turisteille kovaan hintaan.)

No anyway, nuori työkaverini vinkkasi minulle Elizabeth Ardenin, Eight Hour Creamista ja ei kun takaisin Stockmannille. Voide oli aika kallis 41€ pieni 50 ml, tuubi.

Eilen illalla kun tulin kotiin en katsonut ostamani voiteen käyttöohjetta vaan voitelin koko naaman tällä kalliilla tahmealla mönjällä. Nukahdin sohvaan noin 09.20 ja heräsin aamulla 07.30!?!

Menin katsomaan heti herättyäni suurentavasta peilistä naamaani ja toden totta IHME oli tapahtunut.
Suupielen halkeama oli umpeutunut ja se punoitti vain lievästi.
Syöksyin oitis nettiin tutkimaan, että mitä hemmetin ihmeainetta tässä tuubissa oikein on? 

Voitteko kuvitella, että alun alkujaan Elizabeth Arden oli kehittänyt voiteen vuonna 1930 kilpahevostensa mustelmille ja kuiville kavioille!

Voide sisältää ihoa rauhoittavaa beeta-hydroksia, vaseliinia ja E-vitamiinia. (Taisin olla oikeassa siitä vitamiinipuutoksestani.)

Hämmästyttävää on myös, että voide toimii ”unilääkkeenä” kun tätä hillomaista, aprikoosin väristä voidetta lämmittää käsissään ja hieroo sillä kasvonsa kuten eilen tein niin unen tulo on kuulemma taattu ja minähän nukahdin sohvaan yhdeksän jälkeen illalla ja heräsin vasta aamulla.

Niin, että hevonenhan se minäkin ja nyt on turpa kunnossa.

Ihahaaaaa!

Ed Sheeran - Small Bump  4 kommenttia:

 1. Toimii loistavasti myös punaiseen nuhanenään!

  VastaaPoista
 2. Juu, ei kuin vaan kokeilemaan... Olen itsekin harkinnut siis sitä ostavani... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi näkyy olevan edelleen voimissaan vaikka en ole päivittänyt sitä pariin vuoteen.
   Kiitos kommentista Anja. :)

   Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!