keskiviikko 8. elokuuta 2012

RUUMISARKKU Signora PIAGGILLE

Anna Piaggi
Tuli tänään mieleeni kun italian suuri muoti-ikoni signora Piaggi (81) kuoli, että kun meidän kaikkien on täältä joskus lähdettävä miksi emme voisi lähteä kukin ominaisella tyylillämme. Katso Annan kuvan alla olevasta linkistä Piaggin tyylejä, niin ymmärrät mihin tähtään. Ruumisarkut mitä meille tarjotaan ovat todella tylsiä enkä usko, että Anna Piaggi halusi tulla haudatuksi johonkin tavanomaiseen arkkuun.

Keräilin netistä hienoja poismeno-boxeja lukijoilleni vinkiksi, kun kunkin omat monttubileet on käsillä. Netistä löytyi aivan äimistyttävän hienoja arkkuja kuten: Kasseja, tennareita, kaljapulloja, hedelmiä, roskaruokarasioita jne. Ihmisen mielikuvitus ja kekseliäisyys on rajaton. 

Tämä arkku olisi mielestäni tyylikäs leposija signora Piaggille. Arkku maksaa 4900 dollaria ja sitä valmistetaan kuvassa olevan värin lisäksi myös punaisesta ja mustasta sametista. Infoa saa täältä.


Tämä huikea malli sopisi mielestäni intohimoiselle veneilijälle. Infoa saat tästä linkistä.

Haluaisitko tulla haudatuksi, kalassa, lentokoneessa, roskiksessa, tupakka-askissa, iPhonessa tai vaikkapa  Porschessa?
Toiveesi toteuttaa Ghanassa asuva 67-vuotias Paa Joe joka veistää haluamasi arkun sinulle pikkutarkasti, puusepän pajassaan. Infoa tästä linkistä.

Suomessa kansalaisopiston kurssilla voi esim. posliinimaalauksestaan sijasta rakentaa vaikka itselleen ruumisarkun. Iisalmen kansalaisopistossa ainakin vuosi sitten oli tietämäni mukaan innokkaita ruumisarkun rakentajia. Nämä postaamani kuvat kävisivät myös hyvin kansalaiopiston kursilaisille malliksi.

Norah Jones - I've Got To See You Again

5 kommenttia:

 1. iPhone mulle sitten joskus vuosien vuosien kuluttua. Tai mikälie hologrammiversio siihen aikaa onkaan.

  VastaaPoista
 2. The Breast Coffin oli oma suosikkini. Arkku oli yksinkertainen mutta ylävartalon kohdalla oli "kookospallon" puolikkaat :)
  Tästä linkistä näkee ehkä kuvan.
  http://2.bp.blogspot.com/_RDHIfo3Wq9Q/TATWEcY1I6I/AAAAAAAABCU/3lEyiyMkYM8/s1600/invention3.jpg

  VastaaPoista
 3. Maalaa linkki kopioi ja laita hakukentään!

  VastaaPoista
 4. ...oot sä kyllä aika loistava kaivamaan näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Mika mä olen ehkä maailman paras amatöörisurffaaja :) Ensin hyvä aasinsilta ja siitä se sitten lähteekin eli karkaa mopo käsistä :D

   Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!