lauantai 25. elokuuta 2012

OSTA PURKKI ILMAA!


Prahalaisen valokuvaaja/ kuvataiteilijan Kirill Rudenkon älli on leikannut kuin partaveitsi ja olen siitä kateellinen. Hän on keksinyt purkittaa suurkaupunkien ilmaa.  Voit ostaa matkamuistoksi esimerkiksi New Yorkin ilmaa joka sisältää:


 20% Empire State Buildingin, 10% Grand Central Terminalin, 10% Chrysler Buildingin, 20% Statue of Libertyn, 10% Little Italyn, Chinatownin, 10% Broolyn Bridgen, 10% Times Squaren ja !0% Central Parkin ympäröivää ilmaa.

Toki tämä New York purkitus saattaa sisältää myös pieniä määriä Bronxin, Brooklynin, Queensin ja State Islandin ilmaa.
  
Muita kaupunki-ilma purkkeja joita voit ostaa ovat: Pariisi, Singapore, Berliini, Riiga ja Praha. Purkit maksavat €8,18. Lisää on kuulemma luvassa.


Tässäpä oiva idea myydä HELSINKIÄ turisteille. Japanilaisia pyörii sankoin joukoin täällä Helsingin Punavuoressa etsimässä kahvila SUOMEA.  Kahvila Suomi on japanilaisten turistien suosikkikohde Helsingissä, siksi kun  siellä on kuvattu 2006, elokuva Ruokala Lokki (かもめ食堂, Kamome shokudō)  
Ruokala Lokki on Naogo Ogigamin ohjaama elokuva, leffa kertoo Helsingin Punavuoressa kuppilaa pitävästä japanilaisesta naisesta. Matkailun edistämiskeskuksen pitäisi ehdottomasti järjestää siten, että Baarissa olisi myyntiartikkelina tämä kaupunki-ilmaa sisältävä säilykepurkki, matkamuistona se mielestäni hakkaa avaimenperät ja jääkaappimagneetit.

Tulipa mieleeni myös kaikki ulkosuomalaiset ystävämme, voisimme lievittää heidän koti-ikäväänsä lähettämällä heille vaikka joululahjaksi korillisen Helsingin ilmaa, lievittämään koti-ikävää. Voin nähdä jo silmissäni kuinka Australiassa asuva ystävättäreni avaa tölkin kun haikeus yllättää.

Tämän idean voisi toteuttaa kierrätyskamasta vaikkapa Jalostajan hernekeittopurkista.
C2C - Down The RoadEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!