tiistai 3. heinäkuuta 2012

LAASTARI


Tekevälle sattuu kaikenlaista ja varsinkin minulle. Elämäni sulostuttaja kutsuu minua syystäkin ”pikku tunariksi”. Sain juhannuksena monta naarmua ja mustelmaa mökillä sekä uintireissulla ventin isovarpaaseeni. Miesystäväni laittoi varpaaseeni ison ruskean laastarin ja mietin silloin mielessäni, että miksi laastarin pitää olla noin hemmetin tylsä? Skideille on kyllä mikkihiirilaastareita yms. Aikuiset saavat tyytyä tylsiin ihonvärisiin haavan suojiin. Vähän sama juttu kuin tiskirätit menneinä vuosina, että ne osasi olla rumia paitsi Tukholmassa missä ne oli todella hienoja.
No nykyään tiskiräteistä ei voi valittaa se homma on jo karannut käsistä mutta LAASTARIT! Suoritin ongelmani tiimoilta pientä kartoitusta ja löysin kuin löysinkin nettikaupoista mageita vaihtoehtoja iänikuisille Hansaplasteille."Mitä tapahtui laastari" on suosikkini? Hai puri! Mikä mahtava keksintö ei tarvitse selittää sata kertaa venttiään kun laastarit tekevät sen puolestasi. Tilaa täältä. Samasta osoitteesta voit myös tilata laastareita "Mitä tapahtui viime yönä?".
Jos haluat olla muodikkaasti haavoittunut niin Luis Vuitton -laastari on juuri sinulle. Tilaa sitä täältä. Samalla saitilla myydään myös nahkasta valmistettua mustaa laastaria, sellaiset upeudet tekisi varmasti kauppansa Milla Magia festareilla eli TUSKASSA.

Pienet naarmut voi peittää myös prinsessamaisesti. Tilaa näyttäviä bling, bling- laastareita täältä.Swarovskin Bling Band Aid on niin tyylikäs laastari jota voi pitää iholla koristeena vaikka haavoja ei olisikaan. Kristallilaastareita on saatavana erivärisillä kivillä (valkoinen, sininen, punainen ja pinkki). Pakkaus maksaa noin. 10 euroa. Voit tilata laastareita täältä.

Viiksi-laastareita (olen viiksi- ja partahullu) voi tilata vaikka Amazonilta. 

Luurankolaastareita voi tilata täältä.


Pekoni- ja munalaastaria voit tilata täältä.

Kalsari-laastari?!? No jaa ehkä tämä on joidenkin mielestä hauska. Mikäli haluat kalsarilla peittää naarmusi voit tilata niitä paketin täältä. Samasta osoitteesta voit tilata myös paahtoleipä-, Jeesus- ja vaikka pusuhuulilaastareita.

Kun pipi tulee sormeen tämä ihana timanttilaastarisormus parantaa haavan takuu varmasti. Tilaa laastaria täältä.

Jackson C. Frank - Marlene

1 kommentti:

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!