sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

BOOTSIT JA HAME

Olin Saarijärvellä kesäteatterissa katsomassa näytelmää: "ISO-HEIKKILÄN ISÄNTÄ JA HÄNEN RENKINSÄ KALLE."
Näytelmässä esiintyi ystäväni Marko, 
esitys oli hauska vaikka loppu olikin surullinen. Sanoohan se sanalaskukin, että “Itku pitkästä ilosta, pieru pitkään nauramisesta.”
Äitini toppuuteli, että en saa lähteä rikkinäisissä farkuissa vaan täytyy olla fiini ja laittaa mekko päälle. Tein työtä käskettynä ja puin päälleni Mangon sifonkisen kesämekon ja koska esityspaikka oli metsikössä järven rannalla laitoin jalkaani omasta mielestäni mailman hienoimmat, italialaiset, käsintehdyt, miljuunan euron bootsit. Korkkareilla keikkuessani olisin ollut lähinnä huvittava näky paikallisessa mäntymetsikössä.

Äitini soitti eilen ja sanoi kyläläisten kertoneen, että tyttäresi oli teatterissa oikein nättinä, mutta sillä oli KUMISAAPPAAT jalassa. En kestä!

Eli Saarijärvellä menee näköjään estetiikka käytännöllisyyden edelle.
Maailmalla bootsit hameen kanssa on ihan supermuodikkaat mitenkähän tän asian saisi tiettäväksi niille komeille maalais-adoniksille?

Alla olevissa kuvissa esittelen kolmet rakkaimmat bootsini. Nilkkurit ostin keväällä Rhodokselta ja Billy's Gangin bootsit ovat Korkeavuorenkadun kivijalkamyymälästä ikää BG:n bootseilla on jo yli kymmenen vuotta. Billy's Gang palvelee nykyisin asiakkaitaan Vuorimiehenkadulla, likatkaa kuvien alla olevia linkkejä saatte lisä-infoa.


Ovyé bootsit by Cristina Lucchi
Tony Mora bootsit, Billy's Gang
Longhorn bikerbootsit, Billy's Gang
Longhorn bikerbootsit, Billy's Gang
Ovyé bootsit by Cristina Lucchi
Ovyé bootsit by Cristina Lucchi
Tony Mora bootsit, Billy's Gang

Tässä teille todistetta kerrassaan, että kyllä vaan bootsit sopivat hameiden ja mekkojen kanssa, ainakin minulle!
Imany - Pray for help

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!