keskiviikko 23. toukokuuta 2012

MYLLYKOSKEN PALLOAiemmin kerroin teille, että perustin työkaverini Sabin kanssa mainostoimiston ”SABMAKKO & TŠUPUKKA”. Toimistomme tuottaa mainontaa miesten vaatetusliike SOLOLLE.


Solossa käy asiakkaana toinen toistaa komeampia miehiä joten malleista ei totisesti ole pulaa, mutta halusimme mallikokelaista castingin. Päätimme Sabin kanssa, että keulakuvaksemme sopii reipas urheilija, vaikkapa jalkapalloilija.


Vaikka urheilijapoikaa etsimmekin casting ei tässä tapauksessa tarkoita urheilumuotoa jossa kilpaillaan tarkkuus- ja pituusheitossa, urheilukalastusvavoilla ja –keloilla.

Casting-tilaisuus on prosessi jossa esiintyjistä valitaan parhaat mainostuotantoon.
Koekuvauksessa kiinnitetään huomioita ulkonäköön, ilmeikkyyteen, esiintymiskykyyn, erityislahjakkuuteen ja ääneen jos tarvitaan spiikkaus-taitoja.

Esitän nyt  lukijoitteni iloksi Solon kamppanjaa varten tuotetun castingin... varsinkin kun sitä on niin kovasti naispuoliset lukijat kerjänneet.Kaikki kundithan tässä spotissa on hyviä mutta ”liukuja” joka on Myllykosken Pallon puolustaja, Tommi, valittiin yksimielisesti Solon "vuoden pojaksi." Ostotarjouskin on jo Tommista tehty, mutta ei suinkaan mikään toinen joukkue vaan yksityisyrittäjä Jutta Kuure, Joensuusta.


 Borneo Colorsin omistaja Jutta haluaisi jalkapalloilijasta tuotemaskotin. Villiä viidakkokamaa BC:n taiteilijalla onkin myynnissä, joten Tommi sopisi hyvin niitä mainostamaan, mutta toistaiseksi mainostoimistomme ei miehestä luovu.


Seuraava casting: "MYPA WORLD EXPO" on koko joukkueesta, pojat esittelevät itsensä ja vahvuutensa. Filmi kannattaa katsoa loppuun sillä urheilijat yllättävät aina.


Myllykosken Pallo pelaa huomenna torstaina FC Lahti –MYPA,  24.05.2012 klo 18.30, Lahden Stadion.

Sinne vaan Suomen Chicagoon, kaikki ”ellit” kuolaamaan!

Dr. John - Revolution

4 kommenttia:

 1. Buahhahaahhhaaa :-D
  Mitä tähän voi enää todeta muuta kuin että TŠUPUKKA rules! (ja että ostotarjous on yhä voimassa)

  VastaaPoista
 2. Etkö sä haluais ostaa sitä kundia joka sanoi tuovansa joukkueeseen VÄRIÄ? Sopisi jotenkin sun firman teemaan.

  Ihania nulikoita ne on kyllä kaikki olen pojista ylpeä :)

  VastaaPoista
 3. Tsupukka, totta puhuen kokoelmissani on jo liuta mahtavia ja näyttäviä persoonia, eri-ikäisiä, -värisiä ja näköisiä odottamassa varsinaisten imagokuvausten alkamista, mutta totta tosiaan, tästä kavalkadista löytyisi monta lisää iloa ja väriä tuomaan. Muistaakseni myös eräs huikea ja villi bloggaaja on listoilla :-D? Ilo on muuten tärkeä asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa koko joukkue, borneo-kukkaroissa :D

   Poista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!