sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

SOLO for menPerustimme työtoverini Sabinan kanssa mainostoimiston. Teemme työaikana firmamme mainontaa. Meillä ei tietenkään ole mitään koulutusta tähän puuhaan mutta kova into.
Sabi on ammatiltaan vaatesuunnittelija ja minä olen elokuva-alan kasvatti. Siinä on jo mielestäni hyvät eväät luovuuteen.
Ehdotin ideaani kollegalleni ja siitä homma sitten käynnistyi. Ensiksi teimme castingin ja sehän on vietävän helppoa kun hyvännäköisiä sällejä lappaa päivänmittaan ovesta ulos ja sisään ihan solkenaan. Tommi oli mies meidän molempien mieleen. Nuori, komea jalkapalloilija joka opiskelee hammaslääkäriksi. Tommi oli kohtuullisen helppo taivutella kuvauksiin.
Sabina puvusti Tommin ja kuvasi hänet minun naurettavalla Canonin pokkarilla. Kuvista tuli huisin hienoja. Työstän otoksia vapaa-aikanani kotona, koska duunipaikalla meillä ei ole mitään kuvankäsittelyohjelmia, eikä siellä olisi aikaakaan moiseen koska meillä riittää muutakin puuhaa. Pomomme tykkäsi suureksi hämmästykseksemme tekeleistämme ja nyt niitä julkaistaan firmamme omilla Facebook-sivuilla. Mahtavaa. Käykää tykkäämässä.


Gregory Porter - 1960 What?

2 kommenttia:

  1. Onnittelut firmalle! Hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati tuestasi ja mukavaa sekä inspiroivaa pääsiäistä :)

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!