maanantai 12. maaliskuuta 2012

SHIRTSHUTTLE & MUUTA ROINAA


Miehet jättävät yleensä pakkaamisen viimetippaan ja ymmärrän heitä hyvin koska satun kuulumaan niihin ihmisiin joita matkalaukun pakkaaminen ahdistaa. Listasin tähän muutaman välineen joista saattaa olla iloa matkustavalle miehelle.


Shirtshuttle on loistava keksintö ja mahtava lahja paljon matkailevalle miehelle tai jopa naiselle. Paitakotelo on kevyt, kovaa kulutusta kestävä ja helppokäyttöinen. Kauluspaita taitellaan laatikon sisällä olevan taittolevyn päälle ja paita pysyy siinä rypistymättömänä. Taittolevy toimii myös henkarina, voit irrottaa levyn kotelosta paitoineen ja laittaa sen laukusta suoraan vaatekomeroon roikkumaan. Kotelo on vedenkestävä voit  pakata sen vaikka polkupyörän tarakalle ja fillaroida duuniin.  Työpaikalla voit tarvittaessa vaihtaa päällesi sileän ja kuivan paidan. Paitakotelon sisällä on pehmustetut ja pyöristetyt reunat joten paita pysyy tukevasti paikallaan. Tämä hienon keksinnön ansiosta mies näyttää aina siistiltä tärkeään kokoukseen mennessä eikä siltä, että olisi viettänyt yön puistonpenkillä. Shirtshuttle maksaa 30 puntaa.

Tämä hassu härveli on todella kätevä matkailijan apuväline. 
Ergonominen Mini Scale on vaaka jolla voit punnita matkalaukkusi painon näppärästi. Vaaka on muovia, taustavalaistu ja siinä on isot näppäimet. Hinta Amazonilla n. 20 dollaria.Jane Loniak on suunnitellut mahtavan pikkuapulaisen matkustajalle, joka ei jaksa raahata painavia laukkuja. Kompakt Carrier on nelipyöräinen ja jokaisessa pyörässä on oma akku ja latauksen ilmaisin. Etupaneelissa on anturit jotka havaitsevat esteet ja "laukun saattajan" ei pitäisi tästä syystä törmätä esteisiin. ”Saattaja” kulkee kävelyvauhtia. Oletan, että tätä laukunkantajaa ohjaillaan kaukosäätimellä, mutta koska tämä taitaa olla vielä proto-asteella en ole asiasta varma.
Hieno keksintö kuitenkin ja minulla olisi kova tarve kyseiselle laitteelle.


"Gun" -hiustenkuivaaja takaa turvalliset oltavat hämäräperäisessä hotellihuoneessa.
Revolveria saa vaaleansinisenä, valkoisena ja punaisena. Kuivaaja maksaa n. 40 dollaria. Valitettavasti sitä näkyy löytyvän vain japanilaisista nettikaupoista.

 

 Matkalaukkuun kannattaa myös pakata tämä muovihenkari-setti, jonka on suunnitellut Jhih-Jie Liou ja Wei-Lun Wang.  Mikäli joudut hotellissa pyykkäämään, hengareista saa kätevästi koottua pyykinkuivaustelineen.


Tyylikäs helmistä tehty rannekoru joka toimii luottokorttikotelona ranteessa.
Mikäli menet illalla ulos tanssimaan tai illalliselle rannekoruun mahtuu kaikki tarpeellinen kuten käteinen ja avaimet. Korun alla oleva pussi on joustavaa materiaalia ja koruja on saatavana useita eri värejä. Hinnat vaihtelevat 12 dollarista - 150 dollariin.
Valitettavasti  wallets2wear.com palvelin ei vastaa, mutta tämä on helppo nakki käsityötaitoiselle.
Alibaba myy miehille nahkaisia rannekoruja jotka toimivat samalla idealla kuin tämä helmirannekoru.


Amazonilta voi tilata tätä hauskaa rantapyyhettä hintaan 27,60 dollaria. Kiltti näyttää myös hienolta hotellin uima-altaalla tai saunaosatolla.H Y V Ä Ä    M A T K A A!
Manakin - Travel Man

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!