sunnuntai 12. helmikuuta 2012

KAIKKI ON SALLITTU MIKÄ EI OLE KIELLETTY


Ajattelin tehdä kotitaloni rappukäytävään kyltin, että: "ASUMINEN SALLITTU." Veikkaisin, että siitä tulisi asukkaille aika positiivinen olo.

Maailma on täynnä mitä oudoimpia kieltoja ja kylttejä. On hämmentävää, että ihmiset evät osaa käyttää niin sanottua tervettä järkeä, vaan menevät esimerkiksi ruokailemaan vaatekauppaan ja kähmivät sitten pizza käsissään silkkimekkoja.

Tupakointikiellot ja pysäköintikiellot vielä ymmärrän mutta se, että aikuisia pitää ihan erikseen kieltää pieremästä on hämmentävää. Eräs ystäväni joka käy paljon uimahallissa uimassa sanoi, että on tosi vastenmielistä kauhoa kuntouintiradalla kun edellä menevä päästelee pieruja ja haju on kuulema massiivinen. Minusta tyypillä joka tulee paskantamaan uima-altaaseen on ruuvit todella löysällä molemmissa päissä.

Tässä postauksessani on merkkejä jotka ovat kovasti huvittaneet minua ja mielestäni nämä kyltit piristäisi kummasti myös suomalaista maisemaa.

Koettakaahan nyt ihmiset ryhdistäytyä älkää omiko muiden ilmatilaa. Lakatkaa syljeskelemästä kaduille, kusemisesta nyt puhumattakaan.
Eläkää ihmisiksi!


Anna Calvi - I'll Be Your Man

2 kommenttia:

  1. :) <3

    Tällaisia kylttejä pitäisi saada suomeenkin :)
    Piristäisivät kummasti harmaitakin päiviä !

    VastaaPoista
  2. Piristävin on toi kilpi joka kieltää rumien puhumisen :)

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!