tiistai 28. helmikuuta 2012

IRIS APFELMac-mainoskuva Steven Klein
Iris Apfel on amerikkalainen liikenainen, sisustussuunnittelija, muoti-ikoni ja idolini tällä hetkellä. (Syntynyt 29:s elokuuta, 1921.) Vetreä 90-vuotias rouva on lyönyt hetki sitten hynttyynsä yhteen kosmetiikka firma MAC:in kanssa.

Iriksellä on hopeanväriset hiukset ja lautasenkokoiset silmälasit jotka ovat hänen tavaramerkkinsä. MAC  tituleeraa Iristä "oudoksi linnuksi" joka on aina ollut edellä aikaansa.

(Esittelin aikaisemmin SILVER FOXES blogissani Ari Seth Cohenin sivuston ADVANCED STYLE   jossa esitellään kypsään ikään ehtineitä Nykiläisiä daameja, rva Iris Apfel vilahtelee sivustolla säännöllisesti.)

Kuva: Daily News
 Iris Apfelin nimeä kantava kosmetiikkasarja sisältää 20 meikkituotetta mm. huulipunia, kynsilakkoja ja luomivärejä.
Huulipunat ovat saaneet nimekseen linnunnimiä, kuten: Flamingo, Party Parrot, Scarlet Ibis, Pink Pigeon.


 Apfel meikkikokoelma on luonnollisestikin räväkkä huulipunat ja kynsilakat ovat kirkkaanpunaisia, räikeän pinkkejä tai mehukkaan oransseja. Luomivärit ovat myös voimakkaita sävyiltään kuten jalokiven vihreitä, vahvoja sinisiä tai synkkiä harmaita. Meikkikampanja aloitettiin viides tammikuuta 2012. Tuotteita on  rajoitettu painos ja yhdysvalloissa ne saapuivat kauppoihin yhdeksäs helmikuuta 2012. Helsingissä niitä voi tiedustella Stockmannin MAC-osastolta.
Huomasin, että monet tuotteet ovat jo ehtineet nettikaupoista loppua joten Stockmannilla käynti voi olla hukkahikeä.

Kuva: New York Fashion Week
Macin kampanjaan Iriksen kuvasi Steven Klein ja Iris stailasi itse itsensä. Mainoskuvassa korut ovat kaikki hänen omiaan ja turkki on Ralph Ruccin, jonka vaatteita hän rakastaa.

Rva Iris Apfel toteaa, että nainen voi olla houkutteleva missä iässä tahansa ja hän vastustaa plastiikkakirurgiaa. Iris sanoo, että hän ei ole kovin hyvä meikkaamaan ja hänen iässään pitää olla kuulemma varovainen luomivärin kanssa, että ei päädy näyttämään kilpikonnalta.
Huulipunaa hän haluaa kuitenkin käyttää ja toteaa, että naisen täytyy olla ääliö jos hän ei osaa maalata huuliaan.

Kuva: Bruce Weber
Seuraava projekti ikivihreällä rouvalla on optikkoliike EYEBOBS:in kanssa joka julkaisee rajoitetun määrän Iris Apfelin suunnitelmia luku- ja aurinkolaseja. Kokoelma tulee kantamaan nimeä IRIS ja se julkistetaan kokonaisuudessaan vuonna 2013.

Randy Crawford - When I Get Over You

7 kommenttia:

 1. Mä haluan tollaset rillit. Macin punainen huulipuna jo on :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä Tsube! Briljantti nainen!

  VastaaPoista
 3. Dorothy meitä on kaksi mä haluan kanssa noi rillit :D Huulipunaa en viitsi enää käyttää kun se on aina kaikkialla muualla, mutta ei huulissa. Näytän siltä kun olisin käynyt salaa mummin hillopurkilla kun maalaan huuleni. 80-luvulla kaikki oli toisin en mennyt minnekkään ilmani "hiilukuultoa".

  Kiitos Tintille, että viihdyt blogissani ja tervetuloa uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Heh.he kiitos Jutta. Eikö ole meillä huoleton tulevaisuus edessä kun on noin hyvät esikuvat?

  VastaaPoista
 5. Eikö ja mitä koruja ja eksoottisia helyjä :) Täältä voit katsella hänen myytävää kokoelmaa.
  http://jewelryaccessories.com/iris-apfel-jewelry.html

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!