keskiviikko 14. joulukuuta 2011

BORNEO COLORS


Postilaatikossani odotti ihana yllätys kun palasin väsyneenä päivän duunista.
Paketti oli lähetetty Joensuusta ja sisälsi ihan älyttömän mageen apinakukkaron.

Kun aukaisin laatikon ja näin iloisen värisen pussukan sanoin monta kertaa Oi, Oi ja Voi!

Kurkistin vielä kukkaron sisälle, sisus oli auringonkeltainen ja siellä oli pieni viesti lähettäjältä.
Tuotteen takana on suunnittelija Jutta Kuure ja hän kertoo, että innoittajana on ollut Borneon matka vuonna 2007. Ensimmäisen kosketuksen Jutta sai sademetsiin kierrettyään yksikseen melkein 3 kuukautta Danum Valleyssa, 1994.


Olin katsomassa Jutan näyttelyä Hotelli GLO:n aulabaarissa elokuussa 2009, "The Borneo of Dreams – Unien Borneo." Glossa oli näytillä valtavia tyynyjä ja tauluja. Tyynyt olivat niin upeita, että niitä tarttui jopa pitkäkyntisten matkaan.

Borneo Colors-tuotteet ovat suomalaista laatutyötä.
Kukkaroiden, olkalaukkujen, läppärilaukkujen, meikkipussien tyynyjen ja taulujen tulostus on tehty kankaalle, Vantaalla ja ompelutyöt on toteutettu Nokialla.

Jutta on Suomen Ammattiluonnonvalokuvaajat ry:n ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n hallituksen jäsen, hän  tuntee syvää huolensekaista rakkautta sademetsän luontoa ja ihmisiä kohtaan, Jutalle on tärkeitä värit, äänet ja tuoksut. Intohimoisena valokuvaajana Jutta Kuure on tallentanut sademetsän eläimistöä ja kasvistoa ja tarjoaa nyt silmiemme iloksi ainutlaatuista katseltavaa ja kosketeltavaa.
Apinakukkaroni on molskin tyylistä kangasta ja kun kosketin sen pintaa lapsuuteni maisemat nousivat silmieni eteen, kuuma aurinko ja loistavat kukkakedot... hetket jotka olin jo melkein unohtanut kun päivät ovat juuri nyt niin pimeitä ja synkkiä.

Kiitos Jutta, että toit väriä elämääni.

Tässä linkki lukijoilleni jotka haluavat kokea samanlaista iloa ja piristää arkeansa vaikkapa hienolla olkalaukulla tai mahtavilla löhötyynyillä.

Calexico - Quattro

1 kommentti:

  1. Ihanat sivut tolla Kuurella. Upeita kuvia.

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!