sunnuntai 27. marraskuuta 2011

POPOT+TABULA RASA


Kuva: D. Waxman
Kuvassa kaksi universumin upeinta tyyppiä Joel ja Tšupukka
Olin lauantaina "hanibanini kanssa POPOTIN vieraana, Kluuvin kauppakeskuksessa.
Kluuvi on pessyt kasvonsa eli uusiutunut täysin. Kauppakeskuksen konsepti on suunnattu mielestäni nuorille aikuisille ehkä n. kakskytviis -  kolmekymppisille kuluttajille.
Kluuvi on todella persoonallinen kohtaamispaikka, jossa on yksilöllistä vaate- aate- kosmetiikka- ja kenkätarjontaa, sekä aivan äimistyttävä määrä tyylikkäitä ravintoloita.

Vetonaulana toimii myös uusavuttomille avattu Eat &Joy Kluuvin Kauppahalli, jossa hallimestarina toimii Markus Maulavirta.
Kävimme "kultsini" kanssa  kahvittelemassa Kauppahallin, maitobaarissa ja saimme maistella vuohenmaitojäätelöä... ihan talon piikkiin.

Kuva: D. Waxman
Palataanpa takaisin Popottiin:

Popot Sneaker Store on ainoana Suomalaisena liikkeenä valittu Adidas Originals Consortium-ohjelmaan, johon valitaan vain parhaat liikkeet koko maailmasta. Popot on tietty mailman paras liike, ainakin minun mielestä.

Kuva: D. Waxman
Adidas Originals lanseeraa jälleen kohtuullisen tauon jälkeen, limited edition Consortium-malliston. Uusi mallisto hakee inspiraatiota latinalaisesta sanonnasta Tabula Rasa eli "tyhjä taulu". Nimensä mukaan viiden kenkämallin mallisto on uusi alku tuleville mallistoille ja palaa laadukkailla materiaaleillaan brändin alkuaikojen valkosävyiseen palettiin. Adidas Originalsin eksklusiivisten limited edition mallien Consortium-ohjelmaan valikoidaan tarkasti hyvin pieni joukko jälleenmyyjiä ympäri maailmaa.

Kuva: D. Waxman
Ajatuksena on ollut kääntää kelloa taaksepäin ja kaivaa syvältä Adidas Originalsin arkistoista klassisia siluetteja. Entiset hittimallit Pro Shell, Decade, ZX 500, Matchplay ja BC, palaavat uusittuina mutta silti autenttisina tulkintoina originaaleista. Kengät ja niiden materiaalit on pidetty raakoina ja luonnollisina, niin lähellä alkuperäismalleja kuin mahdollista.

Kuva: D. Waxman
Koska olen tunnetusti vastarannankiiski niin sovittelin, All Star-Conversseja mutta nekin oli "Tabula Rasa" eli puhtaan valkoiset, nahkaiset. Sopi minulle kuin oma ainutlaatuinen nenu naamaani. (Widdu, että se on iso!)

Kuva: D. Waxman
Musaa asiakastilaisuudessa loihti DJ Anonymous ja tarjolla oli juomaa janoisille ja ihania pikkupurtavia nälkäisille.

Kuva: D. Waxman
Kiitos kutsusta Joel, Matti ja kumppanit,  sekä hyviä myyntejä toivottaa ikuinen faninne Tšupukka.

PS. Koska tämä on suora lähetys ja minun ikioma blogini lähetän terveisiä, Mikko Kaukoselle joka nukkui vielä klo 14 reikäleipä ja Mikko "Mähöselle" joka myöskään ei ollut paikalla, että HAISTAKAA POJAT KUKKANEN! Mä odotin teitä.

Sitten päivä musakiksi valitsen: 
Frank Zappan - Bobby Brown Goes Down

2 kommenttia:

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!