tiistai 1. marraskuuta 2011

KIEKKO-VANTAA vs. LEKI-LEMPÄÄLÄ


Jaahas...nyt on kyllä pakko sanoa, että meikäläisestä on pikkuhiljaa tulossa kaikkien aikojen asiantuntija. Olin lauantaina 29.10.2011 elämäni ensimmäisessä jääkiekko-ottelussa ja ihan ulkomailla, TIKKURILASSA.
Kaikkea se rakkaus teettää!?!

Kuva: Arne Pihlström
Sain perjantai-iltana "haniltani" teoriatunnin pelin kulusta ruutupaperilla joten pieni ymmärryksen siemen oli kylvetty kallooni ennen matsia.

Kiekko-Vantaa pelasi Lempäälän Lekiä vastaan, Valtti Areenalla.
Löin mielessäni vetoa, että Kiekko-Vantaa voittaa 5-1 mutta ei ne Vantaan pojat sitä viidettä maalia tehneet eli matsi päättyi 4-1.

Kuva: Arne Pihlström
Totta kai mietin katsomossa jääkiekon historiaa ja olin satavarma, että se on skandinaavien keksintö mutta olin väärässä.
Britti-sotilaat ovat historian kirjojen mukaan pelanneet 1800-luvulla joukkuepallopelejä jäällä ja ensimmäiset viralliset ottelut on käyty Kingstonissa ja Halifaxissa 1800-luvun puolivälissä.

Opin matsissa mm. mitä tarkoittaa pitkä kiekko. Säännöt ovat kyllä vielä hakusessa mutta jotain jäi niistäkin käteen kuten rangaistus korkeasta mailasta.

Kuva: Arne Pihlström
Suosikkipelaajani oli tietenkin numerolla 5 pelaava 21-vuotias puolustaja, Roy Pihlström, (182 cm komistus.)
Roy Pihlström on pelannut Jokereiden junioreissa ja on kiinnitetty Kiekko-Vantaan, Mestis-joukkueeseen ensi kaudeksi.
Pidän peukkuja että nuoresta Pihlströmistä tulee vielä kaikkien aikojen jääkiekkoilija.
Jäällä kiinnitin myös huomiota Christian Ruutun poikaan, Alexander Ruuttuun joka on käsittääkseni lainapelaajana Mestis-seurassa, Ruutun varsinainen seura on kaiketi Jokerit? Jos tässä on virhe, viisaammat voivat korjata.

Kuva: Arne Pihlström 
Niin, että kiitos ja anteeksi sillä aion mennä vielä matseihin uudelleenkin ja viisastelen sitten taas kokemuksillani  täällä omassa cornerissani.  :D :D
Suosittelen myös kaikille naisille avointa mieltä ja kokeilunhalua, menkää hyvät ladyt edes kerran elämässänne jääkiekkomatsiin.

Skunk Anansie - Hedonism

2 kommenttia:

  1. Marko Arvo Juhani Mielonen1. marraskuuta 2011 klo 23.24

    Katoppa vuan urheiluhullua.On tainna jiähä kotseuvulta Saarijärven Pullistuksen juhannuskisoista siemen itämään tuohon urheilun hulluun mualimaan.vielä kun liität siihe urheiluhulluutees Rallikilipailujen seurannan niin vot hyvä tulloo.

    VastaaPoista
  2. Heh,heh Marko senverran voin paljastaa, että F1-kausia on tullut seurailtua menneisyydessä :)

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!