lauantai 24. syyskuuta 2011

BAD WEATHER FRIENDS

Syksy on tullut ja sateelta suojautuminen on ajankohtaista. En henkilökohtaisesti pidä sateenvarjoista, käytän mieluummin sadetakkia. Sadetakin etu on se, että kädet ovat aina vapaana eikä tarvitse huiskia vastaantulevia piikikkäällä sateensuojalla.
Poimin kuitenkin tähän muutaman kivan vinkin niiden lukijoitteni iloksi jotka suosivat sateensuojia.


Tämä pyörillä varustettu sateenvarjo on suunniteltu lapsille. Pyörät jättävät märkään maahan nauravan naaman kuvia, kun skidi sitä vetää varjoa perässään.
Suunnittelijat: Lin Cheng-Han, Chung Yu-Hsun, Cheng Yu-Ting &Chen Shaw-Chen ajattelivat, että pienen lapsen on raskasta kantaa sateenvarjoa mukanaan ja ratkaisivat asian hauskasti.

Tässä on kädet vapaaksi jättävä sateenvarjo joka mahdollistaa koiran ulkoilutuksen ja pakettien kannon. Sateenvarjolla on ikuinen takuu ja voit tilara sitä täältä, hintaan 39.95 dollaria.


Silmikkolla varaustettua sateensuojaa voit tilata täältä.
Sateenvarjon kanssa voi myös osoittaa mieltä ”Fuck The Rain” on art director ja designer Artemy Lebedevin suunnittelema. Sateenvarjoa voit tilata täältä, hintaa 55 dollaria.Alexander McQueenin suunnittelema pääkallokahvainen sateenvarjo maksaa n. 500 dollaria ja sitä voi ostaa esim. Barneysilta, Nykistä tai Shop Wikissä siellä sateensuoja valitettavasti maksaa melkein 600 dollaria.

Nämä miniatyyri sateenvarjot ovat suloisia ja mahtuvat pieneenkin käsilaukkuun, nukeilla on jopa kumisaappaat jalassa. Niitä voit ostaa täältä 35 dollarin hintaan.

Niall Byrne - Cairo Time4 kommenttia:

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!